Sådan indtaster du automatisk motion på alle ugens dage

Du kan indstille programmet til automatisk at indtaste en aktivitetsliste, når du logger ind på den pågældende dag. Det kunne eksempelvis være, hvis hver torsdag er en almindelig arbejdsdag med efterfølgende tennistræning. Så sæt torsdag til at blive indtastet helt automatisk.

Klik på tryllestaven

Når du trykker på overskriften for motion, kommer der en række ikoner frem. Klik på det gule ikon med tryllestaven.

Skærmbillede: Sådan indtaster du motion automatisk på alle ugens dage - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Vælg den rette aktivitetsliste

Vælg en aktivitetsliste, når dine dage ligner hinanden.

Læs mere om, hvordan du opretter aktivitetslister, hvis du ikke allerede har gjort det.

Skærmbillede: Sådan indtaster du motion automatisk på alle ugens dage - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Eksempler på aktivitetslister

Her er der vist nogle eksempler på aktivitetslister. Du bestemmer helt selv, hvilke du opretter.

Skærmbillede: Sådan indtaster du motion automatisk på alle ugens dage - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });