Sådan opretter du en ny aktivitetsliste

Gør det nemmere at indtaste dagens motion. Gem aktivitetslister som indeholder en hel liste med aktiviteter og motion. Du kan eksempelvis gemme en "hjemmearbejdsdag", "arbejdsdag med løb" eller en "hyggedag med mor", hvis det er noget du af og til skal indtaste.

Fordelen er, at du blot kan søge efter eksempelvis "hjemmearbejdsdag". Hele din liste med aktiviteter fra en "hjemmearbejdsdag" bliver da gemt på én gang.

Indtast aktiviteter

Først skal du indtaste alle de aktiviteter, som du fremover vil kunne indtaste på én gang.

Skærmbillede: Sådan opretter du en ny aktivitetsliste - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Gem din aktivitetsliste

Klik på det blå ikon med disketten for at gemme alle dine aktiviteter som én samlet liste.

Skærmbillede: Sådan opretter du en ny aktivitetsliste - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Navngiv din aktivitetliste

Giv din aktivitetsliste et navn, som du kan huske. Når du vil indtaste din aktivitetsliste, søger du den frem ved hjælp af dette navn.

Skærmbillede: Sådan opretter du en ny aktivitetsliste - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });