Persondatapolitik

Senest opdateret november 2019


Denne persondatapolitik indgår som en integreret del af Aftalen, som du bør læse, inden du tager vores hjemmeside og tjenester i brug.

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Madital behandler personoplysninger. Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan eksempelvis være brugernavn, navn, e-mailadresse, fødselsdato, køn, højde, vægt eller ip-adresse. Der kan også være tale om andre oplysninger, der er nødvendige for at levere bestemte produkter eller services til dig, eller hvis det er pålagt ved lov.


1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Madital
Asmildvej 3C
8800 Viborg
CVR.: 32614248

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os via e-mailadresse kontakt@madital.dk eller telefon 25122333.

2. Indsamling og behandling af personoplysninger
Vi indsamler oplysninger om dig, når du besøger, logger ind, indtaster eller foretager handlinger på vores hjemmeside, eller du kontakter os via digitale kanaler.

Vores formål med indsamling og behandling af dine personoplysninger er at foretage beregninger og give information omkring din mad og motion her og nu, samt med henblik på at du opnår sundere mad- og motionsvaner over tid.

Vi behandler endvidere oplysninger for at kunne oprette statistikker samt administrere og udvikle vores hjemmeside og virksomhed.

Bruger du kredit- eller betalingskort, indhenter vi oplysninger fra vores betalingsudbyder for at kunne gennemføre betalinger og udarbejde betalingsoversigter. Vi har ikke adgang til dine kortoplysninger.

Vi opbevarer oplysningerne, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som var grundlaget for indsamling, behandling og opbevaring.

3. Grundlag for behandling af personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser, nemlig den korrekte administration af vores hjemmeside og virksomhed.

Vi behandler specifikt din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet samtykke til dette - eller hvis vi udsender servicemails angående din registrerede profil.

4. Videregivelse af personoplysninger
Alle personer bag Madital har tavshedspligt.

Vi benytter følgende databehandlere:
- Abakomp Internet Services ApS administrerer vores server.
- Google Analytics viser os statistikker om brug af vores hjemmeside.
- Dansk Internet Betalings System (DIBS) administrerer dine kortoplysninger i forbindelse med køb.
- Emailplatform.com håndterer vores nyhedsbreve.
- Mouseflow viser os konkret, hvordan vores hjemmeside benyttes.
- Facebook hjælper os med markedsføring.

Vi videregiver din ip-adresse til webservicen GeoPlugin, som er et API, der automatisk returnerer data omkring din lokation til os. Disse data benyttes til:
- At undgå misbrug af websitet.
- Til dokumentation af samtykker.
GeoPlugin videregiver ikke din ip-adresse og sletter denne inden for 24 timer.

Vi offentliggør persondata, som du selv indtaster eller indsender til offentliggørelse. Det kan være dit navn, alder og by, hvis du vælger at skrive en anmeldelse om os, eller du fortæller din succeshistorie.

Vi sælger ikke personoplysninger.

5. Dine rettigheder
Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler, hvor oplysningerne stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.

Hvis de oplysninger vi har registreret om dig er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Du har selv mulighed for at rette i eller slette din registrerede profil, når du er logget ind. Deltagelse i debatten slettes ikke, der vil blive tilføjet en note ved dit brugernavn om, at profilen er slettet. Ønsker du specifikke opslag i debatten slettet, skal du kontakte os. Vi sletter heller ikke offentliggjorte anmeldelser, opskrifter, måltider eller før- og efterbilleder, med mindre du kontakter os angående dette.

Ved behandling af oplysninger, der er baseret på samtykke, har du altid mulighed for at trække samtykket tilbage. Du kan eksempelvis trække dit samtykke af vores nyhedsbreve tilbage via din registrerede profil eller ved at klikke på afmeldingslinket i det enkelte nyhedsbrev. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, sender vi ikke flere nyhedsbreve til dig. Dette påvirker dog ikke anvendelsen af dine oplysninger før tilbagetrækningen.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

Vil du gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os via kontaktoplysningerne øverst.

6. Klage over behandling af persondata
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til os på e-mailadresse kontakt@madital.dk.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K, telefon 33193200 eller e-mailadresse dt@datatilsynet.dk. Du finder yderligere oplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.


Vi vil fra tid til anden opdatere denne persondatapolitik, så den svarer til vores udvikling.
Henter...