Det siger vores medlemmer

Det vigtiste for Madital.dk er den tilbagemelding, vi får fra vores medlemmer. Den positive feedback samt ønsker til nyudvikling har været helt essentiel og er årsagen til, at Madital.dk er det program, som det er i dag.

TUSIND TAK TIL ALLE som på hver sin måde har bidraget igennem årene!


Utroligt, har haft denne profil ganske kort, men er vildt begejstret. Har allerede smidt de første 800g og jeg har endda spist wienerbrød en ad dagene. Man har styr på hvad man kan tillade sig at indtage og har virkelig styr på dagen. Selv i en travl hverdag som mor!
Karoline Gjørlund, 20 år, Kolding
Om Madital.dk
#1

Jeg lærer at spise den rigtige mad og den rigtige mængde.
Er først lige begyndt at bruge programmet, og synes det ser
meget lovende og detaljeret ud.
Jeg tror, det lige er noget for mig

, 62 år, Silkeborg
Om Madital.dk
#2

Jeg har brugt madital.dk i mange år efterhånden. jeg oprettede en profil en gang i 2005.

jeg har brugt siden i forbindelse med vægttab. det fungere bedst for mig at tælle kalorier, selv om det aldrig er lykkes mig at blive super slank. ;)

jeg har haft stor glæde af at bruge siden i forbindelse med mine to graviditeter og bagefter. nu er jeg tilbage igen, da min kæreste og jeg (endelig) skal giftes til oktober.

jeg kan godt lide at siden har fokus på sundhed og ikke bare vægttab. jeg går meget op i at spise sundt og det hjælper siden mig med.

jeg kan godt lide at det er blevet nemmere at gå på siden fra sin mobil, og at jeg kan se alle mine gamle indtastninger også.

, 27 år, Jelling
Om Madital.dk
#3

Madital får mig til at fokusere på ikke at overspise og gør samtidig at jeg får lidt af en konkurrence ud af at sørge for at jeg ikke indtager for mange kalorier i løbet af dagen :)

, 33 år, Vejle
Om Madital.dk
#4

Mere fokus på hvad jeg indtager af mad mm.Desuden giver det mig meget mere motivation.
Siden er nem at gå til.

MVH Marlene lorenzen

, 43 år, Sydals
Om Madital.dk
#5

Jeg får styr på mit kalorieindtag, samt hvor meget energi jeg bruger, i løbet af dagen.
Det giver mig en overblik over mit vægttab.

Jeg bliver desuden motiveret positivt af smileys, så jeg derved kan tabe mig på en sund måde. :)

, 21 år, Aalborg
Om Madital.dk
#6

Kære Madital
Da jeg lig har meldt mig til, ved jeg ikke endnu hvad jeg får ud af det.
Synes det ser spændende ud...de smily er en god motivation, synes jeg .
Bedste tanker
else-merete

, 63 år, Bogø By
Om Madital.dk
#7

Jeg elsker Madital.dk!
Jeg kan få styr på kalorierne, og kan nemt holde øje med mit vægttab.
Det er super fedt at de har en "Smiley-ordning", det motiverer én til at opnå en glad smiley ud fra de 'danske kostråd'.
- Super fedt! :-D

, 19 år, Vamdrup
Om Madital.dk
#8

Jeg spiser mere rigtigt og kan deraf også se frem til et lille vægttab. Jeg er ikke overvægtig.
Er blevet alene, med mad i tal er det nemt at se om jeg får den rigtige kost.

, 67 år, Hørsholm
Om Madital.dk
#9

Jeg nyder godt af at bruge madital i flere sammenhænge i dagligdagen. Det er nemt og hurtigt at danne sig et overblik og gøre sig klogere på sin kost og livsstil.

, 18 år, Herning
Om Madital.dk
#10

Jeg synes Madital.dk er den bedste kcal beregner jeg har kendskab til. Den er jo lavet om et hav af gange gennem tiden, jeg har kendt til i mange år. Jeg har anbefalet den til mennesker gennem mit arbejde da jeg var socialrådgiver. Jeg har prøvet andre både iform.dks beregner, det synes jeg var en gang standart behandling, hvor de reklamere med at man får en diætist stillet til rådighed, der tager udgangspunkt i ens situation, men det var bare standart mails der blev sendt ud.

Det bedste ved madital. dk synes jeg er, at man tit tror man har ( læs jeg tror) Spist mindre kcal end man har , så er det godt lige at få det regnet ud, så man ved hvorfor vægten evt. står stille.

Det der er ærgerligt, er at der ikke er ligeså meget gang i forum som der var i gamle dage. Men det er der ikke så meget at gøre ved, det kan også være tidskrævende og der er mange ting vi alle skal hele tiden, i en travl hverdag.

Tak for en god side.

Mvh. Anne m. R. Christensen

, 33 år, Brovst
Om Madital.dk
#11

jeg kan holde styr på hvad jeg spiser og se havd der er godt for mig, samt hvad jeg kan "tillade mig".

Det er helt sikkert med til styre mit sukkerforbrug.

, 35 år, København NV
Om Madital.dk
#12

Jeg kan godt lide at jeg her har det hele samlet. Jeg kan godt lide smileys, og det er så godt at jeg her kan se kostrådene.

, 49 år, Hørning
Om Madital.dk
#13

Bedre overblik.

, 16 år, Ringkøbing
Om Madital.dk
#14

Jeg begyndte det nye år med en sundere livsstil med mere motion og uden hjælp forsøgte jeg at være opmærksom på mit madindtag, men jeg tabte mig ikke rigtigt. Jeg valgte at tjekke nette ud for en gratis kalorietæller, hvor jeg så fandt madital.dk.
Jeg havde sat mit ugentlige vægttab forholdsvist højt, og jeg tabte mig da, men ikke så meget som jeg håbede. Derfor opdaterede jeg til SUND profil, hvor jeg nu taber mig mere end det jeg havde sat det skulle være. De første 6 ud af 20 kilo er røget på under to måneder, jeg har det bedre med mig selv og istedet for så mange andre kure, føler jeg mig fri. Jeg kan sagtens tage på cafe med mine veninder eller nuppe et stykke chokolade på den her måde. Det er super fedt, og det er første gang jeg er på kur, hvor jeg stadig er super motiveret så langt inde i forløbet.

, 21 år, Silkeborg
Om Madital.dk
#15

Super overblik over energiregnskabet.

Når man har lavt stofskifte som jeg, er vægttab ikke lige det, der ligger lige for :o( Madital giver mig overblikket over, om jeg får rørt mig nok i forhold til, hvad jeg spiser - Og ikke mindst: HVAD jeg spiser (= om jeg spiser korrekt i forhold til min sygdom)

, 42 år, Ballerup
Om Madital.dk
#16

Jeg har tabt mig og jeg har fået en meget bedre forståelse for kostsammensætning. Tusind tak

, 55 år, København SV
Om Madital.dk
#17

Jeg får dette ud af det :

- er meget opmærksom med hvad jeg spiser og det er en stor hjælp at se hvor få forandringer der skal til for at tabe sig.

, 53 år, Viby J
Om Madital.dk
#18

Den mest effektive vej til at tabe sig. Jeg har to børn og efter hver graviditet vejede jeg 10 kilo for meget. Ved at bruge sitet nogle måneder fik jeg fokus på, hvad jeg spiste, og hvad der skulle skæres ned på. Super godt værktøj.

, 31 år, Aarhus
Om Madital.dk
#19

Overblik over spisevaner
Motivation til at spise sundere/træne hårdere.

, 20 år, Sønderborg
Om Madital.dk
#20

Nem og overskuelig måde at se hvor mange kalorier, man har spist, foruden oversigt over næringsstoffer, vitaminer, mineraler mm. Smiley'er motiverer til at gøre det lidt "bedre" for at få så mange som muligt :)

, 30 år, Rask Mølle
Om Madital.dk
#21

Utroligt, har haft denne profil ganske kort, men er vildt begejstret. Har allerede smidt de første 800g og jeg har endda spist wienerbrød en ad dagene. Man har styr på hvad man kan tillade sig at indtage og har virkelig styr på dagen. Selv i en travl hverdag som mor!

, 20 år, Kolding
Om Madital.dk
#22

Programmet giver mig en vurdering af mit kalorieindtag, og madens sammensætning. Jeg kan se om min motion passer med det jeg har spist i løbet af dagen.
På den måde kan madital.dk hjælpe mig til at få en sund og struktureret kost. :)

, 16 år, Hvide Sande
Om Madital.dk
#23

Jeg får sådan et skønt overblik over hvad jeg putter i min krop hver dag. Og især er jeg vild med opskriftsfunktionen, som jeg bruger rigtig meget :)

, 28 år, Århus C
Om Madital.dk
#24

Når jeg forsøger at tabe mig, uden brug af madital, så sker det desværre ofte, at jeg "falder" for fristelser. Det er jo "kun" en smurt håndværker eller fransk hotdog eller skildpadde...listen er MEGET lang. Men når jeg er bruger madital, har jeg meget lettere ved, at sig NEJ til mig selv. 1. Det ødelægger mit daglige kalorie-regnskab når jeg spiser "forbudte" varer. 2. At se hvor lidt guf eller McDonald's der skal til, for at ødelægge den times virkelige hårde spinningstræning jeg lige havde. 3. Når jeg kører i madital-mode så holder jeg mig 99% fra alt, hvad jeg ikke kan logge. Har varen ikke en varedeklaration, så er det no-go. Har kollegaen bagt kage og der er "bare tagselvbord, så er det no-go. Kort sagt, madital hjælper MIG til at være stærk nok til, at sig NEJ TAK og baner en lettere vej til MIT mål.

, 38 år, Horsens
Om Madital.dk
#25

Jeg kan holde regnskab med mit mad - præcis som hjemmesiden hjemmesiden hedder, mad i tal

, 27 år, Viby J
Om Madital.dk
#26

Godt overblik over, hvad jeg indtager i løbet af en dag.

, 18 år, Roskilde
Om Madital.dk
#27

Jeg får et genialt redskab til at følge og styre mit vægttab

, 32 år, Fredericia
Om Madital.dk
#28

Det giver mig et overblik over, hvor meget jeg kan tillade mig at spise i løbet af en dag for at opnå mit ønskede vægttab

, 20 år, Rungsted Kyst
Om Madital.dk
#29

Det er 100gange nemmere at gå herind og indtaste hvor meget man har spist en af en fødevare og så beregner den det antal kcal, proteiner osv som er i fødevaren istedet for at man selv skal sidde med lommeregneren. Og man kan gøre det uanset hvor man er fra sin mobil ????
Smileyerne er virkelig en motivationsfaktor, prøver hver dag at få den gladeste i dem alle ????
Dog synes jeg den med kostfibre hænger lidt, jeg spiser meget fuldkorn fra alt muligt, men der står altid 0% alligevel. Men ellers er det en side jeg klart vil anbefale!

, 21 år, Herning
Om Madital.dk
#30

At jeg kan kontrollere hvor meget og hvad jeg spiser.
Ikke at jeg nødvendigvis skal kontrollere alt, men at det får mig til at tænke mig om en ekstra gang.

, 50 år, Egtved
Om Madital.dk
#31

Det gir motivation og overblik. Og nemt at bruge.

, 53 år, Jyderup
Om Madital.dk
#32

jeg får hjælp til at se hvad jeg egentlig intager

, 36 år, Frederiksberg
Om Madital.dk
#33

Det er dejligt nemt at styre sine kalorier indtag, og jeg taber mig i et jævnt tempo.

, 51 år, Augustenborg
Om Madital.dk
#34

Jeg får en let og overskuelig kalorietæller
Jeg får fine grafer og smileys, som er sjove at kigge på og som der går sport i at få til at se fine ud :)

, 34 år, Frederikssund
Om Madital.dk
#35

På Madital holder man styr på sine indtagede kalorier. Man får overblik over hvor mange kalorier man SKAL og MÅ indtage for at tabe sig og hvilke kalorier der er "bedst".
Samtidig kan man holde styr på dagens motion.
Godt program.

, 19 år, Stenstrup
Om Madital.dk
#36

Madital.dk giver mig den motivation jeg har brug for i mit vægttab!

Det er nemt at holde øje med ikke at spise for meget, og er en god øjenåbner i forhold til at få en forståelse for hvor mange kcal de usunde ting indeholder og hvor lang tid det tager at forbrænde dem igen!

Madital, har været den hjælpende hånd jeg har haft brug for, i mit forløb!

, 26 år, København NV
Om Madital.dk
#37

Virker motiverende, da jeg kan se, hvad jeg gør galt :)

, 51 år, Aalborg
Om Madital.dk
#38

Jeg får et overblik over mit samlede kalorieforbrug/indtag, og derved et bedre billede af mit vægttab, men også hvor sundt jeg (måske) lever

, 25 år, Odense S
Om Madital.dk
#39

jeg har været med i flere omgange. første gang tabte jeg 15 kg, så holdt jeg op med at ryge og tog 6 på..... dem maser jeg så lidt med nu, men jeg ved det lykkes med madital, jeg har jo gjort det før. Det mest fantastiske redskab til at styre sine kalorier. Her fandt jeg ud af at vægttab på 15 kg ikke handler om uger men måneder, det gik op for mig at jeg spiste sundt, men bare alrt for meget.
Madital er overskueligt og utrolig brugervenligt.

, 49 år, Næstved
Om Madital.dk
#40

Madital har været en KÆMPE øjenåbner i forhold til, hvad jeg spiser og hvor det ind imellem går galt :)
Det er en måde at holde overblik over vægten, men også at holde øje med om maden generelt er sund og nærende.

Programmet er let at bruge og jeg har brugt det med stor glæde over de sidste mange år.

, 34 år, Aarhus C
Om Madital.dk
#41

Et overblik over hvor mange kalorier jeg rent faktisk spiser i forhold til mit behov og dermed mulighed for at tilrettelægge en kostplan med reducerede antal kalorier efter eget hoved. Desuden fortæller Madital mig hvor meget jeg kan forvente at tabe mig på det antal kalorier jeg har spist den pågældende dag og dermed fjerne mine urealistiske forventninger til størrelsen af mit vægttab. Med andre ord, ingen skuffelse over vægten og dermed ingen grund til at stoppe kuren før målet er nået.

, 51 år, Skanderborg
Om Madital.dk
#42

Jeg har udviklet Madital.dk

For mig er det bedste ved programmet, når et medlem skriver til mig, at programmet har hjulpet hende eller ham.

Det betyder rigtig meget for mig.

, 40 år, Ebeltoft
Om Madital.dk
#43

Jeg har før benyttet lignende sider, men denne har langt de fleste muligheder for at følge mit vægttab. Jeg kan også godt li at jeg kan få så specifikke data jeg ønsker, som fx hvor mange gram jeg forventer at tabe. Denne side gir også en del små gulerødder undervejs, som hjælper på at holde motivationen oppe.

Den største fordel ved netop denne side er dog at den fungerer rigtig godt til mobil, så jeg kan taste ind løbende. Jeg har ikke den nyeste og hurtigste telefon, men går stærkt med at loade denne side :)

Eneste minus er dog at det tager lidt tid at finde ud af alle funktionerne, men er jo rigtig dejligt at de er der, så det opvejer det.

Maria Husum 26 år, Farsø

, 26 år, Farsø
Om Madital.dk
#44

Madital.dk har virkelig gjort en forskel for mig. Det har ikke kun hjulpet mig til at holde styr på mit kalorieindtag, men fået mine øjne op for hele min livsstil.
Det har hjulpet mig til at finde den rette sammensætning af min kost, så jeg ikke bare bliver slankere, men sundere og stærkere.

, 37 år, Middelfart
Om Madital.dk
#45

Madital er en fantastisk måde at overskue mit vægttab på, det kan være stressende som mor til tre små børn at overskue om jeg nu har fået spist fornuftigt i forhold til vægtabet , og også at ville leve en sundre livstil. Smileyer synes jeg er en god gulerod at få når man som mig ofte farer vild i opdeling af maden og kalorietælleri :-) Så gør man sig bare en smule mere opmærksom ;-)

, 31 år, kr eskildstrup
Om Madital.dk
#46

Det fortæller mig, lidt mere end jeg selv kan overskue, ved ikke at indtaste min mad og mængder. Jeg bliver mere opmærksom på hvornår det går galt, og meget lettere at planlægge dagen :-)

, 50 år, Tureby
Om Madital.dk
#47

Den bedste side på "nettet" der hjælper mig med at holde styr på mine kalorier, under mit vægttab.

, 51 år, Jelling
Om Madital.dk
#48

jeg har af flere omgange haft stor fornøjelse af at holde øje med mit kalorie indtag via madital

, 35 år, Jelling
Om Madital.dk
#49

Jeg kan virkelig se hvad jeg spiser i løbet af en dag, man får øjnene op for kalorierne.
Det bedste er at jeg kan se hvad jeg forbrænder ved motionen.

, 30 år, Nørager
Om Madital.dk
#50

Jeg får styr på kcal og motion, vigtigt!, da jeg ikke må blive overvægtig pga. defekt gangapparat, det vil give mig flere smerter, derfor bruger jeg mad i tal til hele tiden at holde øje med om jeg spiser korrekt og sundt i forhold til at bevare en normalvæg, faktisk er det blevet en vane, føles ikke som kontrol.
Joan Meyer

, 54 år, Brønshøj
Om Madital.dk
#51

Jeg har som PCO-pige haft glæde af at kunne holde øje med, om min kost følger KISS-principperne.

, 33 år, København SV
Om Madital.dk
#52

Madital gør mig MEGET bevidst om hvad jeg putter i munden. Jeg planlægger gerne min dag i forvejen så jeg kan justere til, hvis der er ALT for mange kcal i den planlagte menu. Har været her før og opnået gode resultater, men når jeg slipper Madital går det galt :-( .. Madital er helt klart et KÆMPE hjælpeværktøj til at spise sundere

, 51 år, Søborg
Om Madital.dk
#53

Som vegetar kan det være utroligt svært at få tilstrækkelige mængder protein og jern, derfor ledte jeg efter et instrument til at måle netop dette. Madital er let at bruge og giver dig lyst til at følge med i næringsværdien af din kost.

, 28 år, Frederiksberg
Om Madital.dk
#54

Madital.dk er for mig en nem måde at holde styr på differencen i mit kalorieindtag og -forbrug.
Jeg er på streng diæt for tiden, hvor jeg har valgt at undlade mange almindelige hverdagsfødevarer, og med kalorieoptællingen sikrer jeg mig, at jeg trods alt får nok at spise.
Dagens sammentælning af ind- og udtag bruger jeg også som motivationsfaktor til at dyrke mere motion.
Jeg loggede ind på madital.dk første gang i 2010, og er gladeligt vendt tilbage, når jeg synes, at jeg trængte til at stramme lidt op omkring kost og motion.
Jeg synes sitet er meget intuitivt og dermed let at finde rundt på.

, 45 år, Silkeborg
Om Madital.dk
#55

Jeg kan optimerer mine måltider i forhold til min målrettede træning, så jeg ved om jeg får nok energi eller om jeg spiser for meget.

, 42 år, Roskilde
Om Madital.dk
#56

Det jeg har allermest brug for, er at kunne se, hvor mange vitaminer jeg får.

, 24 år, Farum
Om Madital.dk
#57

Madital giver en bedre overblik over ens daglige kost. Det hjælper en med at undgå skjulte kalorier og hjælper en til at sammensætte en fornuftig kostsammensætning.

, 26 år, København NV
Om Madital.dk
#58

Med Madital.dk bliver jeg bevidst om 1. Hvad jeg spiser, hvornår og hvor meget. 2. Får jeg motion nok. Det simpleste ved vægttab er jo at man skal forbrænde mere end man spiser!! Og med et dejligt program, der ordner alle de kedelige beregninger inde omme bag mine indtastninger, er det jo ingen sag at holde styr på hvor meget der kommer ind - og ud.
Det kan tilmed være en lille motivation til ikke at spise den der chokoladebar, for "så kommer regnskabet til at se kedeligt ud". Og "nu vil jeg altså afsted på den løbetur, for så kan jeg taste det ind og få en smiley for det". :-) Sådan en lille medalje for ens indsats er altså ikke at kimse ad.

, 31 år, Herning
Om Madital.dk
#59

Jeg træner en del og bruger madital til sikre mig mit energi indtag af protein/fedt/kulhydrater er korrekt. Og så er madital også med til at jeg kan holde min vægt da jeg er blevet meget mere opmærksom på hvor meget det "koster" at spise en plade chokolade og ikke kun lige et par firkanter :))

, 48 år, Kalundborg
Om Madital.dk
#60

Nogle dage synes man ikke, at man har spist ret meget, men når man taster ind i madital, finder man ud af, at den ekstra klart smør på brødet gør, at man faktisk tager på den dag. Når. Man har tastet i nogle uger, får man helt automatisk styr på, hvor meget man kan spise - uanset om man skal tabe sig eller blot holde vægten. En anden god ting er, at man får styr på, om man får spist grøntsager nok.

, 39 år, Odense NV
Om Madital.dk
#61

Jeg har fået en objektiv måde at finde ud af, hvor meget jeg skal bevæge mig, når jeg spiser "alt det lækre". Så jeg bevæger mig først, kommer hjem og belønner mig med lækkerierne.
For mig er det livsstilsændrende og ikke en kur.

, 49 år, Jyderup
Om Madital.dk
#62

Jeg har fået det overblik som jeg har savnet i min hverdag. På en nem og overskuelig måde, har jeg nu fået et super overblik på min kost. Nu ved jeg hvor jeg skal sætte ind, tak og være denne hjemmeside madital.dk. Kan kun anbefale det til alle om at bruge denne side. Super nem og man er hurtig i gang.

, 30 år, Århus N
Om Madital.dk
#63

Jeg får et meget nemt overblik over hvad jeg har spist og motioneret en given dag, det gør det nemt for mig at se hvor jeg går galt i byen, hvor jeg kunne spare eller hvor jeg har råd til lidt "snyd". Jeg følger ikke kalorietælleri religiøst, men jeg synes stadig at jeg får meget ud af siden.

, 22 år, Viborg
Om Madital.dk
#64

Der er alle de hjælpemidler man skal bruge ????

, 46 år, Frederikssund
Om Madital.dk
#65

????. Jeg nyder at bruge Madital, fordi jeg ved at indtaste ingredienser hurtigt kan se hvor mange kalorier, der er i den pågældende grøntsag, kød, fisk, eller frugt, mange gange er jeg blevet MEGET overrasket, f.eks tænker man nok ikke over at der i krydderier, er kalorier, det har jeg ikke tænkt så meget over før i dag hvor jeg lavede. Karrysuppe, og tastede 5 gram karry,- og jeg begyndte faktisk at "svede" før jeg havde spist den dejlige suppe for der var 17 kalorier i de 5 gram. Så jeg er MEGET tilfreds, og vil fortsætte med at benytte Madital, selvom jeg snart har nået mit mål som jeg satte for 6 måneder siden.????????????????. Og jeg spiser godt og sundt hver dag, kærlig hilsen Vivi????

, 69 år, Århus C
Om Madital.dk
#66

Jeg kan holde styr på hvor mange kalorier jeg indtager, hvor meget motion jeg dyrker .

Så kan jeg også se hvor mange kalorier jeg bør spise og ikke skal spise...

Er rigtig glad for at jeg fandt denne side..

Kan klart anbefales :)

, 23 år, Ishøj
Om Madital.dk
#67

Jeg har tidligere brugt Madital med stor succes. Det virker for mig, at jeg skal indtaste hvad og hvor meget jeg spiser - det får mig til at tænke over, hvad jeg putter i munden.:-)
Tak for en super hjemmeside.
Kirsten Pedersen, Næstved

, 58 år, Næstved
Om Madital.dk
#68

Jeg for det ud af det, at jeg kan holde øje med hvor meget jeg spiser, og kan se hvad fejler jeg gør. jeg er blevet opmærksom på hvor meget fedt proteiner mm der er i de forskellige mad varer, det gør det meget nemmer at tabe de kilo jeg skal af med. vh Dorthe

, 49 år, Ringkøbing
Om Madital.dk
#69

Da der er løbet lidt for mange renter på vægt-kontoen, er det tid for mig til at få overblik over alle de små ekstra kalorier, jeg stopper i hovedet i løbet af dagen - næsten uden at opdage det... Jeg har tidligere tabt 22 kg med DDV, og fik en pæn slank figur, men efter barn nummer to er der næsten 10 kg for meget på igen. Så nu skal der ske noget. Jeg må erkende, at jeg har brug for at holde mig selv i nakkeskindet stadigvæk, men jeg skal nok nå mit mål, når jeg har denne effektive "sladrehank" til hjælp. :)

, 35 år, Fredericia
Om Madital.dk
#70

Jeg får et detaljeret billede af mit daglige kalorieforbrug, som hjælper mig til at tabe mig. Jeg skal have hjælp til at ændre min livs stil, så jeg varigt kan tabe mig uden at jeg skal på en ubrugelig pulverkur. Jeg satser på at tabe 10 kg i første omgang med 1 kg pr. Uge og efterfølgende tabe 10 kg mere, hvis det går godt. Har pt tabt CA. 6 kg på at tælle kalorier, hvilket er super positivt. Og så uden at sulte ????

, 43 år, Børkop
Om Madital.dk
#71

at få vægttabet ved at spise fornuftigt via normale kostvaner :0)

, 44 år, København Ø
Om Madital.dk
#72

Jeg holder styr på hvor mange kalorier jeg indtager contra det jeg forbrænder for ikke at det går helt galt.

, 26 år, Vejle
Om Madital.dk
#73

Jeg har tabt 25 kg over det sidste år. Madital bruger jeg til at tracke tilbage og se dels hvor langt jeg er kommet og dels til at minde mig om at der før har været perioder, hvor vægttabet gik næsten i stå, men at det kommer tilbage, hvis jeg holder fast.
Og når vægttabet går meget langsomt bruger jeg cm kurvene til at fastholde motivationen.
Jeg tror ikke, jeg havde kunnet fastholde min motivation uden dette redskab.

, 56 år, Faxe
Om Madital.dk
#74

Jeg undgår af falde for de søde fristelser i kaffepausen på jobbet og hjemme. Jeg tænker over hvad jeg spiser og håber på den måde at tabe mig stille og rolig.Mad i tal hjælper mig med at spise sund

, 61 år, Esbjerg
Om Madital.dk
#75

Jeg holder styr på hvor meget jeg egentlig spiser, hvilket hjælper mig i det daglige.

, 45 år, Tåstrup
Om Madital.dk
#76

Jeg får et nemt og hurtigt overblik over mit kalorieindtag, motion og om jeg får nok vitaminer, overholder kostråd osv. Super godt at man også kan skrive ridning ind som motion. Der mangler dog når man rider galop.

, 18 år, Osted
Om Madital.dk
#77

jeg får en hjælp til at se at jeg spiser det rigtige så jeg kan få mavedellen væk.

, 44 år, Århus V
Om Madital.dk
#78

Det er et super redskab til at beregne antal indtaget kalorier.
Meget visuelt og overskueligt.

, 48 år, Virum
Om Madital.dk
#79

Hjemmesiden er meget overskuelig og nem at navigere i.

Især metoden med smilies er rigtig god.

, 29 år, Lunderskov
Om Madital.dk
#80

Jeg kan holde regnskab med mit indtag af kalorier. På den måde får jeg visualiseret hvor meget jeg har spist, og jeg kan se hvornår jeg ikke skal spise mere. Det hjælper til vægttab/vedligeholdelse af min vægt.

, 30 år, Århus V
Om Madital.dk
#81

Ved at benytte Madital er jeg sikker på at tabe mig hvis jeg ellers taster alt ind - mad og motion i løbet af dagen . Og en god reminder til at jeg skal huske at drikke 2 liter om dagen . Og elsker de grønne smiley når dagen er omme

, 70 år, Viborg
Om Madital.dk
#82

Ved at bruge madital.dk til, at holde styr på dagens kalorieindtagelse, øger det min vilje til, at fortsætte med de stillede mål, da den giver et meget stort overblik.

/kasper

, 34 år, Vejle
Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });