Vægttab - før og efter

Der er mange veje til vægttab, også iblandt vores medlemmer. Læs hvad de har indsendt til os om deres udfordringer, motivation og hvordan de har tabt sig.

Ønsker du også at tabe dig? Så bliv medlem af Madital.dk

Birthe tabte 23 kg

Fik anbefalet Madital ved lægetjek

[...] sygeplejersken anbefalede mig madital.dk og en anden side. Det blev så madital.dk [...]

Læs Birthes historie
Birthe før og efter vægttab på 23 kilo

Tanja tabte 40 kg

Foto på Facebook gav motivation

Efter nogle år med voldsom vægtøgning, som følge af et færdselsuheld og deraf varige mén, som kostede mig min forretning, min livslyst og det drive jeg førhen besad [...]

Læs Tanjas historie
Tanja før og efter vægttab på 40 kilo

Lise tabte 30 kg

Tæller kalorier hver dag

[...] Så jeg er på ingen måde fanatisk. Jeg siger til mig selv "intet er forbudt, jeg må spise alt, men dog med måde" [...]

Læs Lises historie
Lise før og efter vægttab på 30 kilo

Rikke tabte 22 kg

Holder den sunde livsstil

[...] Jeg er så glad for, at jeg fandt madital, og det har helt sikkert været en stor del af, at mit vægttabsprojekt er lykkedes [...]

Læs Rikkes historie
Rikke før og efter vægttab på 22 kilo

Anni tabte 27 kg

Blev fri for både kilo og smerter

[...] Jeg har altid spist meget usundt og store mængder, og jeg har forsøgt at tabe mig adskillige gange - men uden held [...]

Læs Annis historie
Anni før og efter vægttab på 27 kilo
Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });