Sådan ved du, om dit vægttab er for ambitiøst

Hvis det grønne felt mangler

Hvis det grønne felter mangler på din forbrændingslinje, betyder det, at du har sat dit vægttab til at gå for hurtigt.

Du har sat et vægttab, hvor du skal spise mindre end dit basale kaloriebehov hver dag for at nå dit mål. Det er både virkelig svært at holde over længere tid, og samtidig er det ikke særlig sundt for kroppen.

Derfor råder Madital dig til en af følgende muligheder:

• Dyrk mere motion - og indtast det
  • Indstil dit daglige aktivitetsniveau, hvis det ikke står korrekt
  • Ret dit vægttab til at gå lidt langsommere

Hvis du sænker tempoet for din målsætning en smule, kan du godt af og til spise mindre end dit basale kaloriebehov (det gule felt). Du skal dog helst ikke slutte i det gule felt for mange dage ad gangen.

Slutter du i det gule felt for ofte, kan du få det dårligt undervejs, droppe dit vægttab og føle et nederlag over ikke at nå dit mål. Det ønsker Madital ikke for dig.

Madital ønsker at hjælpe dig helt i mål! Det gør du ved at sætte et tempo, som din krop kan være med på. Det gode er, at du rent faktisk når dit mål på denne måde.

Slut dagen i det grønne felt hver dag. Så er alt ok.

Skærmbillede: Er din målsætning for ambitiøs

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });