Sådan indtaster og redigerer du din vægt

Åbn dagens vægt

Klik her: Vægt (i top-menuen) > Indtast dagens vægt

NB: Hvis du allerede har indtastet dagens vægt, vil knappen være grøn og din indtastede vægt vil fremgå. Klik på knappen for at ændre vægten.

Skærmbillede: Indtast dagens vægt - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Indtast dagens vægt

Din senest indtastede vægt vil altid fremgå af feltet. Har din vægt ikke ændret sig, skal du blot trykke på "Gem". Har vægten rykket sig lidt, kan du benytte de to plus- og minus-knapper til at justere din vægt med 100 gram op eller ned. Du kan også indtaste din vægt i feltet.

Skærmbillede: Indtast dagens vægt - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Rediger dagens vægt

Klik på "Se vægthistorik" fra forrige skærmbillede. Her får du en liste, hvor du enten kan slette eller overskrive vægten for de enkelte datoer.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });