Synlighed af din profil

Din profil er som udgangspunkt privat

Det betyder, at ingen kan se oplysninger om dig, med mindre du selv vælger det.

Hvis du deltager i debatten vil dit køn blive synligt, samt hvornår du oprettede din profil.

Herudover har du mulighed for at offentliggøre mere information om dig. Disse oplysninger kan ses af andre medlemmer af Madital. Du kan vælge at skrive en lille tekst om dig selv, som andre der læser dine indlæg i debatten kan se. Du kan også vælge at give oplysninger om din vægt og dit mål.

Hvis du senere ønsker en privat profil igen, ændrer du blot indstillingen til "Nej".

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Sådan ser du en offentlig profil

Når du læser i debatten, vil du se et blåt link ved medlemmer, der har valgt en offentlig profil.

Hvis en profil er privat, vil der ikke blive vist et link.

Skærmbillede: Sådan ser du en offentlig profil

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Eksempel

Her ser du et eksempel på en offentlig profil, som kun har valgt, at kommentaren må kunne ses af andre medlemmer.

Skærmbillede: Sådan ser en offentlig profil ud

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });