Sådan opretter du din personlige profil

Bliv medlem

Du bliver medlem hos Madital ved at oprette din personlige profil.

Det er gratis, og du bestemmer selv, om du senere vil opgradere til PRO medlemskab.

Skærmbillede: Opret din personlige profil - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Indtast personlige data

Programmet har behov for at kende dit køn samt din alder, højde og vægt. Oplysningerne bruges til at beregne dit hvilestofskifte. Hvilestofskiftet indgår i beregningen af dit daglige kalorieforbrug.

Skærmbillede: Opret din personlige profil - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Indtast dit mål

Programmet oplyser dig om, du kan spise flere kalorier eller om du bør dyrke lidt mere motion.

For at kunne give dig denne information, har programmet behov for at kende til din målsætning for vægten.

Skærmbillede: Opret din personlige profil - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Validér din e-mail-adresse

Inden du kan logge ind på din profil, skal du validere din e-mail-adresse.

Vi bruger din e-mail til at sende dig vigtig info. Vigtig info kan være, at din profil vil blive slettet, hvis du ikke benytter den. Inden sletning vil du blive spurgt, om du ønsker at beholde din profil.

Skærmbillede: Opret din personlige profil - Trin 4

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });