Det er dit aktivitetsniveau et udtryk for

Hvad betyder aktivitetsniveau

Dit aktivitetsniveau indikerer, hvor aktiv du er i løbet af døgnet. Helt præcist er dit aktivitetsniveau et tal over 1 og under 3.

Tallet benyttes til at beregne dit daglige kalorieforbrug.

Måske har du hørt om forkortelsen PAL (physical activity level). PAL og aktivitetsniveau er det samme.

Indstil dit aktivitetsniveau

Tryk på: Åbn rullemenu > Indstillinger > Motion og daglig aktivitet > Mit aktivitetsniveau

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Vælg dit aktivitetsniveau

Vælg det aktivitetsniveau, som beskriver din hverdag bedst.

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Beregn dit aktivitetsniveau

I stedet for at gætte på dit aktivitetsniveau, kan du beregne det ved at indtaste din daglige aktivitet og se under analyse.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });