Sådan gemmer du motion som favoritter

Det røde hjerte betyder favorit

Når du indtaster en aktivitet, får du mulighed for samtidig at gemme den som favorit.

Klik på hjertet, så det bliver rødt, inden du tilføjer din aktivitet til dagen.

Skærmbillede: Klik på det røde hjerte for at gemme en aktivitet som favorit

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Her finder du din favoritliste

Når du vil tilføje en af dine favoritter skal du klikke på "Favoritter", når du tilføjer motion og aktiviteter.

Dine favoritter vil ligeledes stå øverst, hvis du søger efter aktiviteter.

Skærmbillede: Sådan tilføjer du aktiviteter, som du har gemt som favorit

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Se dine favoritter

Din favoritliste viser de aktiviteter, du har valgt.

Hvis du klikker på et rødt hjerte, bliver det gråt, og det fjerner aktiviteten fra din favoritliste.

Skærmbillede: Røde hjerter ud for dine favorit aktiviteter

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });