Sådan skifter du dato for indtastning af mad og motion

Dato for indtastninger

Mad og motion skal indtastes på den pågældende dato for, hvornår du har spist eller været aktiv. På den måde kan du se en udvikling af dine forbedrede vaner over tid.

Datoen for dine indtastninger kan altid ses på skærmen - se markeringen på billedet. Den grå dato er den du foretager indtastninger på. De andre datoer vises for at nu nemt kan klikke dig frem til disse datoer.

Vil du finde dine tidligere indtastninger, skal du blot gå til den dato, du ønsker at se dine indtastninger fra.

Ligeledes kan du gå frem i tiden og planlægge, hvad du vil spise de kommende dage - eller gå tilbage i tiden, hvis du eksempelvis ikke fik indtastet aftensmaden fra dagen før.

Skærmbillede: Sådan skifter du dato for indtastninger - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Datovælger

Når du klikker på datoen i midten (den mørkegrå fra forrige skærmbillede) vil du få vist en pop-up. Her kan du vælge en hvilken som helst dato.

Skærmbillede: Sådan skifter du dato for indtastninger - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });