Sådan indtaster du dagens mad

Klik på tilføj mad

Under hvert måltid er der en knap, som hedder "Tilføj mad".

Billedet her viser, hvordan du indtaster din morgenmad.

Skærmbillede: Sådan indtaster du din mad - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Søg eller vælg på listen

Billedet her viser de populære varer ved morgenmad. Det er altid dem, der vises først.

Du kan også benytte søgefeltet eller se listerne med seneste og dine favoritter.

Skærmbillede: Sådan indtaster du din mad - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Vælg din madvare

Der vises et grønt plus ved de populære madvarer. Dette plus tilføjer den mængde, som du senest har indtastet af netop denne fødevare.

Klikker du blot på madvaren, får du mulighed for at indtaste en mængde.

Skærmbillede: Sådan indtaster du din mad - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Indtast den mængde du har spist

Bemærk at den lille pil indikerer, at programmet allerede indeholder nogle mængder. I eksemplet er der ved at blive indtastet deciliter i stedet for gram. Klik på den grå knap med mængder, når du ser en lille pil (). Det betyder, at du kan vælge imellem flere mængder.

Hvis der kun står gram på knappen - uden en pil - skal du selv indtaste hvor mange gram, du har spist.

Skærmbillede: Sådan indtaster du din mad - Trin 4

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });