Det betyder din kalorielinje - ved vægttab

Vigtigt - ønsker du vægttab?

Den farvede linje tilpasser sig til din målsætning. Linjen er dermed vidt forskellig, alt efter om du ønsker vægttab, vægtvedligehold eller vægtøgning.

Hvis du ønsker at tabe dig, så er du kommet til den rette side, og du kan blot læse videre.

Er din målsætning derimod vægtvedligehold eller ønsker du at øge vægten, så klik på linket og læs den rette side for dig.

Gul, grøn og rød - det betyder farverne

TIP: Tryk på din linje for at få info om netop dine beregninger.

Linjen viser din forbrænding for en hel dag. Prikken viser dit kalorieindtag for netop denne dag.

Gul viser dit basale kaloriebehov. Rød markerer det kalorieunderskud du skal opretholde for eksempelvis at tabe dig 500 gram om ugen - det indstiller du i din profil.

Du skal helst spise flere kalorier end dit basale energibehov. Samtidig skal du helst opretholde dit kalorieunderskud. Det betyder, at dit egentlige kaloriemæssige råderum er det grønne felt.

Slut dagen i det grønne felt. Så spiser du hverken for mange eller for få kalorier i løbet af dit vægttab.

Skærmbillede: Kalorielinjen (din daglige forbrænding) ved vægttab

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Klik og få mere info

Klik på linjen. Så får du mere information om netop dit kalorieindtag og kalorieforbrug - og hvornår du taber dig.

Skærmbillede: Forklaring af kalorielinjen (din samlede forbrænding) ved vægttab

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });