Årsager til at dit login ikke huskes

Login bliver ikke husket

Der kan være forskellige årsager til, at dit login ikke huskes, selvom du sætter flueben i "Husk login".

Du logger ud
Hvis du klikker på "log ud", vil din enhed glemme dit login. Luk blot browseren i stedet for at klikke på "log ud".

Du står i privat sektion (inkognito)
Hvis din browser står i "privat" tilstand eller "inkognito" tilstand, så gemmer den ikke cookies. Skift til almindelig tilstand. Søg evt. på nettet efter hvordan du indstiller dette på netop din enhed.

På iPhone og iPad vises ordet "Privat", når du ser alle vinduer på én gang (efter klik på de to blå firkanter). Sørg for at ordet "Privat" ikke er markeret. Prøv herefter at logge ind igen - og markér "Husk login".

Du har ikke tilladt cookies
Vi gemmer en lille cookie på din enhed for at huske dine indstillinger - dit password fremgår selvfølgelig ikke af den lille cookie. Du kan indstille dine cookies nederst på denne side.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });