Sådan spiser du dig mæt i få kalorier

Mæt-slank-balancen - kun på Madital.dk

Madital har udviklet et unikt værktøj, så du får meget mad ned i maven for få kalorier - og vi har gjort det super enkelt for dig. Du spiser dig mæt for få kalorier. Dét er godt for dit vægttab.
Værktøjet bygger på begrebet kalorietæthed. Læs i programmets dokumentation, at din kalorietæthed er afgørende for din vægt.

Se video eller læs teksterne herunder.

Video: Spis dig mæt i få kalorier - et unikt værktøj.

Se hvordan du benytter værktøjet, som kun findes hos Madital.

Unik grafik til vægttab og vægtvedligehold

Madital har udviklet et grafisk redskab, som hjælper dig til at spise meget mad og få kalorier.

Dit vigtigste fokus i grafikken er den øverste linje. Den viser for det første kalorietætheden i dit mad, som på billedet her er 140 kcal pr. 100 gram. Kalorietætheden skal helst reduceres ned imod 125 kcal pr. 100 gram - eller så linjen bliver grøn.

Se video - sådan spiser du dig mæt i få kalorier eller læs videre.

Skærmbillede: Spis dig mæt for få kalorier - Totallinje

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Juster linjerne ved fødevarerne

Det er super enkelt at se, hvad der skal til for at justere den øverste linje. Når du justerer hver enkelt fødevare, så justerer du totalen tilsvarende.

Se video - sådan spiser du dig mæt i få kalorier eller læs videre.

Enten må du fjerne gule madvarer svarende til længden af den øverste linje. Eller du kan tilføje flere grønne madvarer - også svarende til den øverste gule. Gul og grøn "ophæver" hinanden".

Eksempler på, hvordan du kan få den øverste gule linje gjort grøn:

• Undlad at spise halvdelen af chokoladen
  • Spis 4 dl yoghurt mere
  • Spis 2 æbler mere
  • Undlad at spise risene og spis et halvt æble mere

Juster indtil din kalorietæthed er nede imod 125 kcal pr. 100 gram - eller indtil din øverste linje "totallinje" bliver grøn.

Skærmbillede: Sådan spiser du dig mæt for få kalorier - Trin 2