Sådan vælger du selv dit sundhedsmæssige fokus

Sørg for at dine smileyer er glade. Så lever du nemlig op til anbefalingerne for lige netop de råd.

Vælg fokusområder

Madital indeholder rigtig mange sundhedsdata, og det er umuligt at fokusere på det hele på én gang. Derfor kan du udvælge 6 fokusområder.

Du vælger dine fokusområder under: Analyse > Fokusområder.

Klik på "Mere" - Se billedet.

Skærmbillede: Udvælg dine 6 fokusområder for din sundhed - Trin 1

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Skift smiley

Klik herefter på knappen "Skift smiley".

Skærmbillede: Udvælg dine 6 fokusområder for din sundhed - Trin 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Vælg det nye fokusområde

Der kommer en lang liste med fokusområder, som du kan vælge imellem.

Klik på et sundhedsmæssigt fokus, der er relevant for dig.

Nederst vælger du "Gem", og herefter vil du se en analyse af dit nye fokusområde på din skærm.

Skærmbillede: Udvælg dine 6 fokusområder for din sundhed - Trin 3

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Vælg periode for analyserne

Se dine gennemsnit for dags dato - eller endnu vigtigere - over "1 uge", "1 måned" eller "3 måneder". Du har også mulighed for at vælge en specifik periode ved at klikke på datoen i den grønne overskrift.

Grafer for analyserne

En del af analyserne indeholder grafer. Hop op til skift smiley og se det gule ikon.

Var disse oplysninger nyttige?
Tak for din feedback.
Hvis der er noget vi kan forbedre, kan du skrive det her.
Hvilken information mangler du?
Fortæl det her, så vi kan tilføje det fremover - Tak for hjælpen.
150
Henter...
window.addEventListener("load", function(){ setTimeout(function () { if (typeof window.cookieconsent !== 'undefined'){ window.cookieconsent.initialise({ "palette": { "popup": { "background": "#444" }, "button": { "background": "#f0ad4e", // orange: "#f0ad4e", //"#14a7d0" //grøn: #5cb85c "text": "black" } }, "theme": "classic", "position": "bottom", "static": false, "type": "opt-in", "content": { "message": "🍪 Cookieinfo

Madital.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger, analysere trafikken samt til at markedsføre vores website. Du kan til enhver tid ændre dit valg via vores ", "dismiss": "OK", "allow": "Det er fint", "deny": "Afvis", "link": " cookiepolitik.", "href": "https://www.madital.dk/om-madital/vilkaar-og-betingelser/cookiepolitik/" }, onInitialise: function(status) { if(status == cookieconsent.status.allow) { runScriptsRequiringConsent(); } }, onStatusChange: function(status) { if (this.hasConsented()) { runScriptsRequiringConsent(); } /*else { document.cookie = "_ga=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gat_UA-1116525-1=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; document.cookie = "_gid=;domain=.madital.dk;expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT;path=/"; }*/ createCookie("cookieconsent_time","now",365); } }) } }, 1000); });