Spis sundt med de nordiske anbefalinger for sund mad og motion

Nordiske næringsstofanbefalinger

Tryk her: Analyse > NNR 2012

Du finder nemt ud af, om du lever efter de nordiske kostråd, eller hvad der skal til.

Bemærk at du kan indstille perioden. Det er meget mere interessant, om du lever op til anbefalingerne over tid, end om du lever op til dem en enkelt dag eller to.

Du kan se 3 forskellige smileys:

• En grøn, glad, blinkende smiley betyder, at du lever op til anbefalingen for det enkelte råd.
  • En grøn, glad smiley betyder, at du lever op til din egen anbefaling (se nederst på denne side).
  • En grå smiley med lige mund betyder, at du på nuværende tidspunkt ikke lever op til anbefalingen.

De mest interessante smileys er selvfølgelig dem, hvor du stadig skal gøre en indsats for at leve op til rådet.

Nordiske Næringsstofanbefalinger er et fællesnordisk samarbejde. Madital har stor respekt for det arbejde, der ligger bag, og derfor er rådene medtaget på Madital.

Skærmbillede: Sådan ser du, om du lever op til de nordiske råd for sund mad og motion

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Nordiske næringsstofanbefalinger - del 2

Her ser du den nederste del af skærmen.

Skærmbillede: Sådan ser du, om du lever op til de nordiske råd for sund mad og motion - del 2

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

De grønne linjer

De ensfarvede, grønne linjer udløser en glad smiley, når de er fyldt helt ud. Det skyldes, at disse anbefalinger er mindsteværdier.

De stribede, grønne linjer udløser en glad smiley, når de ikke er fyldt helt ud. Det skyldes, at disse anbefalinger er maksimumsværdier.

Skærmbillede: De grønne linjer ved nordiske næringsstofanbefalinger

Skærmbilledet er fra en iPad. Benyt også Madital fra din mobil eller pc.

Juster anbefalingerne og få succes

Tryk på: Analyse > NNR > Mere (ud for den anbefaling, du vil ændre på) > Indstil anbefaling

Måske lever du efter en anden sammensætning af protein, fedt og kulhydrat end den anbefalede fra det nordiske samarbejde? Så kan du ændre indstillingerne for samtlige anbefalinger.

Det er ikke noget Madital anbefaler, men det er heller ikke noget vi hindrer dig i. Vi forventer dog, at du sat dig ekstraordinært godt ind i de råd, du vælger at følge - men stadig så er det i sidste ende op til dig, hvad du ønsker at leve efter.

Skærmbillede: Sådan indstiller du anbefalingerne for de nordiske næringsstofanbefalinger