Persondatapolitik for Madital.dk


Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Madital.dk behandler personoplysninger. Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Det vil sige alle former for oplysninger, der direkte eller indirekte kan knytte sig til en person. Det kan for eksempel være brugernavn, e-mailadresse, fødselsdato, køn, højde, vægt eller ip-adresse. Der kan også være tale om andre oplysninger, der er nødvendige for at levere bestemte produkter eller services til dig, eller hvis det er pålagt ved lov.


1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Madital.dk
Asmildvej 3C
8800 Viborg
CVR.: 32614248

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger eller denne persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os via e-mailadresse lone@madital.dk eller telefon 25122333.

2. Indsamling og behandling af personoplysninger
Vores formål med indsamling og behandling af dine personoplysninger er at foretage beregninger og give information omkring din mad og motion her og nu, samt med henblik på at du opnår sundere mad- og motionsvaner over tid.

Vi indsamler oplysninger om dig, når du besøger og bruger vores hjemmeside eller kommunikerer med os via digitale kanaler.

Vi behandler endvidere oplysninger for at kunne oprette statistikker samt administrere og udvikle vores hjemmeside og virksomhed.

Bruger du kredit- eller betalingskort, indhenter vi oplysninger fra vores betalingsudbyder for at kunne gennemføre betalinger og udarbejde betalingsoversigter.

Vi opbevarer oplysningerne, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som var grundlaget for indsamling, behandling og opbevaring.

3. Grundlag for behandling af personoplysninger
Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesser, nemlig den korrekte administration af vores hjemmeside og virksomhed.

Vi behandler specifikt din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, hvis du har givet samtykke til dette.

4. Videregivelse af personoplysninger
Alle personer bag Madital.dk har tavshedspligt.

Vi benytter følgende databehandlere:
- Abakomp Internet Services ApS administrerer vores server.
- Google Analytics viser os statistikker om din brug af vores hjemmeside.
- Dansk Internet Betalings System (DIBS) administrerer dine kortoplysninger i forbindelse med køb.

Ved samtykke videregiver vi din ip-adresse til webservicen GeoPlugin, som giver os oplysninger om din lokation til dokumentation af samtykker. GeoPlugin videregiver ikke din ip-adresse og sletter denne inden for 24 timer.

Vi videregiver oplysninger, som du selv offentliggør i debatten på vores hjemmeside til alle besøgende og brugere af vores hjemmeside.

Vi sælger ikke personoplysninger om vores besøgende eller brugere til nogen.

5. Dine rettigheder
Du kan få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler, hvor oplysningerne stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.

Hvis de oplysninger vi har registreret om dig er forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Du har selv mulighed for at rette i eller slette din brugerkonto, når du er logget ind. Deltagelse i debatten slettes ikke, men afsender anonymiseres. Ønsker du specifikke opslag i debatten slettet, skal du kontakte os.

Ved behandling af oplysninger, der er baseret på samtykke, har du altid mulighed for at trække samtykket tilbage. Du kan eksempelvis trække dit samtykke af vores nyhedsbreve tilbage via din brugerkonto eller ved at klikke på afmeldingslinket i det enkelte nyhedsbrev. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi ikke herefter bruge dine oplysninger. Dette påvirker dog ikke anvendelsen af dine oplysninger før tilbagetrækningen.

Du har ret til at få oplysninger, du selv har givet til os, udleveret i et elektronisk format.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder.

Vil du gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os via kontaktoplysningerne øverst.

6. Klage over behandling af persondata
Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail med detaljerne i din klage til os på e-mailadresse lone@madital.dk.

Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K, telefon 33193200 eller e-mailadresse dt@datatilsynet.dk. Du finder yderligere oplysninger på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.


Vi vil fra tid til anden opdatere denne persondatapolitik, så den svarer til vores udvikling.

Senest ændret Maj 2018
Henter...