Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Cheddargratineret tortilla med mexi-krydret oksekød og granatæblesalsa

2 personer (876 kcal pr. person)

Ingredienser

250g hakket oksekød 8-12%
1 spsk (6g) mexicansk krydderi
3g salt
3g peber
10g olie til stegning
3 (225g) tomater
1 (100g) rødløg
60g granatæble
1 (0g) lille bundt frisk mynte
4 (240g) tortilla wraps
75g revet cheddar
220g iceberg


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Hak rødløg og tomater fint. Tænd ovnen på 225 grader C.
2. Halvér granatæblet og tag kernerne ud med en teske. Bland med tomater, rødløg og mynteblade og krydr med salt og peber.
3. Kødet svitses grundigt og krydres med mexicansk krydderi, salt og peber. Steg endnu 1 min. og hold det varmt.
4. Læg to tortillas ved siden af hinanden og drys med cheddar. Gratinér dem i ovnen under grillen til osten er gylden. Hold godt øje med den.
5. Snit imens salaten. Fordel salat, oksekød og salsa på de gratinerede tortillas og server straks. 303125
Henter...