Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kalkunspyd med bulgurpilaf og fennikel-salat

2 personer (726 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kalkunbryst i store tern
5 tsk (0g) gyros krydderiblanding
3 dl (300g) hønsebouillon (½ terning)
2 dl (150g) grov bulgur
0g gyros
3g salt
3g peber
1 stk (120g) fennikelknold
1 stk (100g) rødløg
1 spsk (14g) olivenolie
15g hvidvinseddike
100g salatost
25g græskarkerner


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

NB: 2 træspyd

1. Krydr kødet med gyros (husk gem til bulgurpilaf) og sæt det på træspyd.
2. Bring hønsebouillon i kog, tilsæt bulgur, gyros og gurkemeje og lad det simre under låg i 15 min. Smag til med salt og peber.
3. Steg spyddene på en grillpande eller almindelig stegepande 3-4 min. på hver side ved god varme, i alt 14-16 min.
4. Snit fennikelknolden fint og skær rødløget i meget tynde skiver. Vend fennikel og rødløg i en dressing af olivenolie og hvidvinseddike og lad det trække 8-10 min.
5. Bland imens fennikelsalaten med grofthakket mynte og drys med salatost brækket i mindre stykker samt hakkede græskarkerner. Server salaten til spyddene sammen med bulgur. 303114
Henter...