Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Gullasch og rødder

2 personer (636 kcal pr. person)

Ingredienser

2 dl (140g) perlebyg
1 (100g) løg
1 fed (3g) hvidløg
4 stk (228g) gulerødder
2 stk (150g) persillerødder el. pastinakker
250g oksekød i tern
1 spsk (14g) olie
dl (25g) soltørret tomatpuré (pesto rosso)
liter (250g) liter vand
5g oksebouillonterning
2g Timian
0g Rosmarin
3g salt
3g peber


Tilberedningstid: ca. 0 timer


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Bring 5 dl vand tilsat ½ tsk salt i kog og tilsæt perlebyg. Kog 20 min. under låg for svag varme.
2. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl gulerødder og persillerod og skær dem i mindre stykker - se foto.
3. Brun kødet i olie. Tilsæt løg og hvidløg og brun endnu et par minutter.
4. Kom tomatpure, gulerod, persillerod, vand, bouillonterning samt timian og rosmarin ved og lad det hele koge 15 min. for svag varme.
5. Smag til med salt og peber og servér med perlebyg. 303106
Henter...