Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Fredes fiskepinde med perlebyg og grøntsager med dip

2 personer (676 kcal pr. person)

Ingredienser

275g mørksej
½ tsk (3g) paprika
½ (30g) skrabeæg - pasteuriseret
0,75 dl (34g) rasp
3g salt
3g peber
1 spsk (14g) olie
2 (130g) gulerødder
60g slikærter
175g perlebyg/-spelt
1 dl (100g) creme frisk 9%
1 (50g) syltet agurk
tsk (3g) paprika
3g salt
3g peber


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Skyl perlebyggen i koldt vand, hæld den i en gryde med 3 dl vand tilsat ½ tsk salt (saltet kan udelades). Bring vandet i kog, skru ned og kog perlebyggen 20 min. under låg. Hæld overskydende vand fra inden servering.
2. Bland rasp med, paprika, friskkværnet peber og ½ tsk salt.
3. Skær fisken i 3 cm brede stykker på tværs. Vend dem først i æg, derefter i raspblandingen.
4. Steg fiskepindene på en slip let pande i lidt olie ved medium varme ca. 3 min., vend dem og skru ned til middel varme og steg yderligere 3 min. Sluk og lad stå på varmen til resten af retten klar.
5. Skræl gulerødderne og skær dem i 3 cm stave. 6. Kog gulerødderne i 4 minutter. Tilsæt ærter efter 2 min. og kog yderligere 2 min. Hæld vandet fra og skyl kort i koldt vand.
6. Skær imens agurken i små tern og rør ingredienserne til dippen sammen.
7. Server fiskepindene med kogt perlebyg, dip og grøntsager. 303104
Henter...