Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Rejer i rød kokosmælk med ingefær

2 personer (583 kcal pr. person)

Ingredienser

200g rejer
400g kokosmælk light
spsk (15g) rød karrypasta
2 stk (70g) gulerødder
3 stk (0g) kaffir limeblade
100g bønnespirer
8g Ingefær
2 spsk (30g) fishsauce
18g lime
6g Frisk koriander
200g jasminris


Tilberedningstid: ca. 25 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Kog risene under låg i 3½ dl vand med ½ tsk salt i 12 min. og lad dem derpå trække til retten er færdig. Skræl gulerødder og snit dem fint.
2. Kog kokosmælk med karrypasta, gulerødder og limeblade. Skræl og snit ingefæren fint. Tilsæt det sammen med fishsaucen i kokosmælken. Lad det simre 10 minutter og rør i gryden undervejs. Smag til med saft fra lime.
3. Tilsæt bønnespirer, rejer og plukkede koriander i kokosmælken og server med de kogte jasminris.

Tip: Hvis du ønsker en mindre stærk ret kan du reducere mængden af karrypasta. 303095
Henter...