Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Rosmarinkylling med agurkesalat og kold sauce

2 personer (556 kcal pr. person)

Ingredienser

2 (280g) kyllingsfileter
15g Saft fra ½ citron
0g Rosmarin
3g salt
3g peber
150g agurk
2 spsk (18g) sukker
dl (0g) hvidvinseddike
3g salt
3g peber
2 dl (150g) yoghurt naturel
30g mayonnaise fedtreduceret
3g Purløg
3g salt
3g peber
kg (500g) små vaskede kartofler
58g salathoved


Tilberedningstid: ca. 2 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og indstil den på 220?. Kog kartoflerne i en gryde med låg akkurat dækket med vand, tilsat 1 tsk salt.
2. Dryp kyllingekødet med citronsaft og drys med hakket rosmarin, salt og peber. Læg kyllingefileterne på et stykke bagepapir på en bageplade og stil det i ovnen i ca. 20 minutter eller til fileterne har en centrumtemperatur på 75?.
3. Skær imens agurken i tynde skiver. Bland sukker, eddike, salt og peber sammen i en skål og vend agurkeskiverne i.
4. Til saucen røres yoghurt, mayonnaise og hakket purløg sammen og smages til med salt og peber.
5. Skyl salaten og del den i grove stykker. Server kyllingekødet med agurkesalat, kartofler, kold sauce og sprøde skyllede salatblade. 303078
Henter...