Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kylling med cashewnødder og ris

2 personer (801 kcal pr. person)

Ingredienser

200g brune ris
spsk (7g) sesamolie
280g kyllingebrystfilet
spsk (15g) rød karrypasta
1 lille dåse eller ½ stor (150g) kokosmælk light
1 stk (135g) rød peberfrugt
100g ananas i tern
35g cashewnødder
1 spsk (9g) sesamfrø
10g Frisk koriander til pynt


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Kog risene under låg i 3½ dl vand tilsat ½ tsk salt i 18 min. Lad dem derpå trække indtil servering.
2. Skær imens kyllingebrystfileterne i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingebrystfileterne til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved. Reducér evt. mængden af karrypasta da den er meget stærk.
3. Skær peberfrugten i stimler og skyl og hak koriander.
4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande til de har taget let farve.
5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og ris. 303073
Henter...