Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Burger med kartoffelbåde

2 personer (753 kcal pr. person)

Ingredienser

2 (400g) bagekartofler
spsk (7g) olie
3g salt
3g peber
300g hakket oksekød 8-12 % fedt
2 (150g) tomater
125g hjertesalat
100g rødløg
1 stilk (40g) bladselleri
2 (166g) store, grove burgerboller
60g ketchup


Tilberedningstid: ca. 25 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen 250°C eller 225°C med varmluft. Skær kartoflerne i tynde både. Læg dem i et jævnt lag på en bageplade, dryp med olie og krydr med salt og peber. Steg kartoflerne i ovnen i ca. 18 min. til de er sprøde.
2. Form imens 2 flade burgerbøffer og steg dem ved kraftig varme 7-9 min. på hver side på en grillpande (eller en almindelig pande). Krydr med salt og peber.
3. Skyl og snit imens tomaterne i skiver. Del salaten i blade og skyl dem. Skræl rødløget og skær det i skiver. Skyl bladselleri og skær den i skiver.
4. Del bollerne og kom dem i ovnen i 3-4 minutter.
5. Smør bollerne med ketchup og byg burgeren op af tomater, salat, løg, bladselleri og bøf. Server med sprøde kartoffelbåde. 303069
Henter...