Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Hakkebøf med sennep og sesam og spidskålsslaw

2 personer (647 kcal pr. person)

Ingredienser

2 stk (300g) bagekartofler
2 stk (105g) persillerod eller pastinak
3g salt
3g peber
250g hakket oksekød
2 tsk (8g) dijonsennep
2 tsk (6g) sesamfrø
3g salt
3g peber
10g Olie eller smør til stegning
1 dl (100g) creme frisk 9%
1 tsk (5g) dijonsennep
1 spsk (21g) honning
1 spsk (15g) hvidvinseddike
3g salt
3g peber
1 lille eller 1/2 stort (400g) spidskål
1 (110g) æble
125g små, stenfri vindruer


Tilberedningstid: ca. 0 timer


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Skræl persillerod, gem 1/4 del og skær resten i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver.
2. Kog kartoffel og persillerod møre i usaltet vand i ca. 15 min. i en gryde med låg.
3. Form 2 hakkebøffer og smør dem med sennep og vend dem i sesam. Brun bøfferne hurtigt i smør på en varm pande og steg dem færdige 5-6 min. på hver side ved middel varme. Krydr med salt og peber.
4. Rør creme fraiche sammen med 2 tsk dijonsennep, honning og hvidvinseddike. Smag dressingen til med salt og peber.
5. Skær persilleroden i skiver, læg skiverne oven på hinanden og snit dem i strimler. Snit spidskålen - som på billedet. Skær æblet i både og snit bådene i mindre stykker. Vend rønsagerne i dressingen sammen med druer og lad den trække indtil resten er klar.
6. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Mos kartoflerne og smag til med salt og peber. Server mosen til kødet sammen med salat. 303050
Henter...