Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Pasta med kammusling, tomatsauce, squash og rød grape

2 personer (591 kcal pr. person)

Ingredienser

200g kammuslinger
1 tsk (5g) olie
6g salt
250g fuldkornsspaghetti
1 dåse (200g) hakkede tomater
40g rød grapefrugt
150g squash
8g Kørvel
3g peber


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 minutter. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 minutter, smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server. 303039
Henter...