Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Pasta med kammusling, tomatsauce, squash og rød grape
2 personer (594 kcal pr. person)Ingredienser
1 tsk (5 g) olie
6 g salt
250 g fuldkornsspaghetti
1 dåse (200 g) hakkede tomater
½ (40 g) rød grapefrugt
½ (150 g) squash
8 g Kørvel
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Sæt rigeligt vand over i en stor gryde til pastaen. Dup kammuslingerne tørre og rids overfladen i tern og drys med lidt salt.
2. Skyl squashen og skær den i små tern. Skræl grapen, fjern alt det hvide kød og skær filterne fra (tag en lille skarp kniv og skær ned på hver side af de stive vægge, vip fileten ud).
3. Tilsæt ½ tsk salt når pastavandet koger og kog pastaen ca. 9 minutter. Varm 1 tsk olie op på en pande og steg kammuslingerne 2-3 min. på hver side, tag dem af varmen.
4. Rist squashen på den samme pande ved middel til høj varme så de lige brunes let, tilsæt de hakkede tomater og lad simre 5 minutter, smag til med salt og peber.
5. Skyl og tør kørvelen. Dræn pastaen og bland med tomatsaucen top med grape fileter og kammuslinger, nip kørvelen over og server. 303039