Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Wraps med adobokylling

2 personer (651 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kyllingeinderfilet
dl (25g) vand
1 (125g) hjertesalat
150g agurk
1 lille (100g) avocado
4 (160g) tortillas
1 fed (3g) hvidløg
80g Sød chilisauce
2 spsk (30g) sojasauce
1 spsk (15g) rød balsamico
2 (0g) laurbærblade
2 spsk (42g) honning


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader, hvis du vil lune tortillas i ovnen, pak dem ind i staniol og giv dem 8 min. Alternativt kan de nemt og hurtigt varmes i microovnen ca. 20 sekunder/stk.
2. Pres hvidløg og bland det med de øvrige ingredienser til adobosaucen, rør indtil honningen er opløst.
3. Vend kyllingestykkerne i saucen og stil dem på køl ca. 8 minutter. Skyl og tør salaten og del den i blade.
4. Steg kyllingen med saucen på en varm pande tilsæt vand og skru ned til middel varme. Lad det simre indtil saucen er kogt ind og tyknet.
5. Skru op for varmen, hvis saucen ikke tykner, vend kyllingen undervejs, det skal stege ca. 8 minutter. Husk at lægge tortillas i ovnen nu.
6. Skræl imens avocadoen, fjern stenen, og skær den i skiver på langs. Skyl agurken og skær den i lange stænger på ca. 10 cm.
7. Fordel salatblade, avocado, agurk og kylling på tortillaerne, rul sammen og server med sød chilisauce til. 303028
Henter...