Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Smagfulde krebinetter med cremet grønt

2 personer (649 kcal pr. person)

Ingredienser

300g hakket svinekød, 3-7% fedt
1 spsk (10g) soltørrede tomater
3 spsk (27g) hvedemel
tsk (3g) salt
3g peber
10g smør
kg (500g) små vaskede kartofler
tsk (3g) salt
4 stk (228g) gulerødder
100g sukkerærter
1 (100g) persillerod eller pastinak
100g yoghurt naturel
1 stk (3g) fed hvidløg
3g Purløg
2g Timian
3g salt
3g peber


Tilberedningstid: ca. 0 timer


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Kom kødet i en skål, hak de soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 2 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv.
2. Kog kartoflerne i vand med ½ tsk salt til de er møre ca. 15-18 minutter.
3. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og teg dem færdige 4-5 min. på hver side.
4. Skræl imens gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Skyl og halver sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
5. Blancher grøntsagerne i kogende vand tilsat ½ tsk salt:. Kog ca.1 minut og skyl derefter i koldt vand. Læg grøntsagerne på et klæde (- så de ikke er våde når de vendes i cremen).
6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Hak purløg og timian fint og kom det i cremen med salt og peber. Vend grøntsagerne i cremen.
7. Spis krebinetterne med små kartofler og cremet grønt. 303010
Henter...