Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Smagfulde krebinetter med cremet grønt
2 personer (639 kcal pr. person)Ingredienser
1 spsk (10 g) soltørrede tomater
3 spsk (27 g) hvedemel
½ tsk (3 g) salt
3 g peber
10 g smør
½ kg (500 g) små vaskede kartofler
½ tsk (3 g) salt
4 stk (228 g) gulerødder
100 g sukkerærter
1 (100 g) persillerod eller pastinak
100 g yoghurt naturel
1 stk (3 g) fed hvidløg
3 g Purløg
2 g Timian
3 g salt
3 g peber
Tilberedningstid: ca. 0 timer
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
1. Kom kødet i en skål, hak de soltørrede tomater fint og bland dem grundigt i kødet. Form 2 store, flade krebinetter og hak dem let med en kniv.
2. Kog kartoflerne i vand med ½ tsk salt til de er møre ca. 15-18 minutter.
3. Bland mel, salt og peber sammen på en tallerken og vend krebinetterne i det. Brun dem på panden i olie 1 min. på hver side ved høj varme. Skru ned til middel varme og teg dem færdige 4-5 min. på hver side.
4. Skræl imens gulerødderne og skær dem i skrå skiver. Skyl og halver sukkerærterne. Skræl og skær persillerod i tern 1½×1½ cm.
5. Blancher grøntsagerne i kogende vand tilsat ½ tsk salt:. Kog ca.1 minut og skyl derefter i koldt vand. Læg grøntsagerne på et klæde (- så de ikke er våde når de vendes i cremen).
6. Rør yoghurt og presset hvidløg sammen. Hak purløg og timian fint og kom det i cremen med salt og peber. Vend grøntsagerne i cremen.
7. Spis krebinetterne med små kartofler og cremet grønt. 303010