Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Oksestrimler serveret som vietnamesisk pho bo suppe med nudler

2 personer (475 kcal pr. person)

Ingredienser

6 dl (1 terning + 6 dl kogende vand) (600g) oksebouillon
6g Frisk ingefær
0g stjerneanis
250g økologisk oksekød i strimler
1 (215g) porre
100g nudler
143g squash
75g markchampignon
50g bønnespirer
50g sukkerærter
0g Mynte
5g Thai basilikum
3g salt
3g peber


Tilberedningstid: ca. 25 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Kog en kande vand. Snit citrongræs i tynde ringe, skræl ingefær og skær den i skiver. Læg ingefær, citrongræs, bouillonterning og stjerneanis i en stor gryde, hæld kogende vand over og lad simre 15 minutter.
2. Skyl og tør porre, squash, svampe, bønnespirer og ærter. Læg nudlerne i en gryde og hæld rigeligt kogende vand over samt ½ tsk salt og kog i 8 minutter. Hæld dem i en si og skyl med koldt vand.
3. Skær porren i tynde strimler, skær squash i små tern og del svampene i 6 dele. Skær ærterne en gang over. Skyl og tør krydderurterne og hak dem.
4. Tilsæt kødet til suppen efter de 15 min. læg låg på med det samme og lad stå ved lav varme. Tilsæt porrerne, og herefter squash og svampe, læg låg på og lad stå 1 min.
5. Lige inden servering lægges bønnespirer og ærter i. Smag til med lidt salt og peber. Fordel nudlerne i en dyb tallerken og hæld suppen over eller læg nudlerne i gryden og server. Drys med krydderurter. 302995
Henter...