Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Vietnamesiske rispapir forårsruller med kylling og nudler

2 personer (588 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kyllingeinderfilet
tsk (3g) olie
3g salt
2g peber
150g agurk
50g glasnudler
5 stk (0g) rispapir
1 (65g) gulerod
100g bønnespirer
1 (145g) avocado
8g Thai-basilikum
2 spsk (34g) peanuts
1 spsk (15g) sød chilisauce


Tilberedningstid: ca. 0 timer


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde

1. Brun kyllingekødet i lidt olie på alle sider, skru ned og steg videre ved middelvarme ca. 10 minutter, vend dem undervejs. Krydr med salt og peber. Læg på en tallerken og hold varmt til servering.
2. Skyl bønnespirer og tør dem i et rent viskestykke. Skær agurken i tynde stave på 4-5 cm. Kog vand og hæld det over glasnudlerne og lad trække 5 min. Hæld dem over i en sigte og derefter i en skål.
3. Skræl guleroden og skær den meget tynde stave. Halver avocadoen, fjern stenen. Skær avocadokødet i tern i skallen, vip dem derefter ud i en skål med en teske. Læg bønnespirer i en skål.
4. Hak peanuts og basilikum og læg i små skåle. Hæld chilisovs i en lille skål. Stil alle ingredienserne på bordet. Stil en skål med koldt vand (fra vandhanen) på bordet.
5. Dyp rispapiret kort (ca. 20 sek.) i vandet, læg på tallerken og fordel lidt af alle grøntsagerne, nudler, peanuts og basilikum (alt efter hvad du har lyst til og kan lide) på rispapiret og fold siderne og bunden ind og rul stramt sammen.
6. Server kyllingen og den søde chilisauce til forårsrullerne. 302973
Henter...