Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Boeuf bleu med æble-rødbedesalat og timiankartofler

2 personer (816 kcal pr. person)

Ingredienser

250g hakket oksekød 8-12 %
30g blåskimmelost
1 spsk (15g) kapers
0g salt
1 (50g) pasteuriseret skrabeæg
1 tsk (7g) rapsolie
2 stk (400g) rødbeder
2 (220g) æbler
1 spsk (14g) hvid balsamico eddike
1 spsk (14g) raps- eller olivenolie
0g Salt og peber efter smag
500g vaskede kartofler
1 tsk (7g) rapsolie
3g Salt efter smag
3g Peber efter smag
1 tsk (3g) tørret timian


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Begynd med kartoflerne. Forvarm ovnen til 225 g. Halvér kartoflerne på langs. Vend dem i olien og bag dem på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter. Drys med salt, peber og timian inden servering.
  2. Sæt ½ liter vand tilsat 1 tsk salt over i en gryde. Skræl rødbederne og skær dem i tern på 1 cm. Kom dem i det kogende vand og kog dem i ca. 15 minutter eller til de er møre. Skyl dem i en sigte med koldt vand og lad dem dræne af.
  3. Rør alle ingredienserne sammen til bøfferne og form kødet til 4 bøffer, 1½ cm tykke. Varm olien på en stegepande og steg bøfferne 5-7 minutter på hver side ved mellemvarme.
  4. Skær imens æblerne i 1 cm tern. Bland æble og rødbede sammen. Rør dressingen sammen og vend den i salaten og smag til med salt og peber. Servér med det samme.
302701
Henter...