Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Pasta med kylling og bacon

2 personer (862 kcal pr. person)

Ingredienser

1 (100g) løg
1 fed (3g) hvidløg
2 (130g) gulerødder
stk (142g) squash
200g pasta penne
75g bacon i tern
300g kyllinginderfilet
1 spsk (14g) olie - gerne olivenolie
dl (25g) soltørret tomat i strimler
1 dåse (400g) hakkede tomater med krydderurter
6g salt
6g peber


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. 1. Pil og hak løget groft. Pil og hak hvidløgsfeddet fint. Skræl gulerødderne.
  2. Skær gulerødder og squash i grove tern ca. 1x1 cm.
  3. Steg baconternene sprøde på en dyb pande ved middelstærk varme.
  4. Læg dem på et stykke køkkenrulle og kasser stegefedtet.
  5. Kom ca. 1 l vand i en gryde.
  6. Tilsæt ½ tsk salt og bring i kog. Når vandet koger tilsættes pastaen, som skal koge i ca. 10 min. uden låg.
  7. Brun kyllingestrimlerne 2-3 min. i lidt af olien og læg dem til side på en tallerken.
  8. Brun grøntsagerne på panden i olien ved stærk varme i 3-4 min., tilsæt kylling, bacon, soltørret samt hakket tomat og lad saucen simre 5 min.
  9. Smag til med salt og peber og bland med pasta. Server straks.
302687
Henter...