Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kalkunspyd med tandoori og pilaf

2 personer (1352 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kalkun i store tern
1 spsk (14g) olie
1 lille eller ½ stort (55g) løg
1 spsk (14g) olie
200g løse ris
4 dl (400g) vand
50g rosiner
125g hjertesalat
1 lille eller ½ stort (55g) løg
1 spsk (14g) olie
200g løse ris
4 dl (400g) vand
50g rosiner
125g hjertesalat
1 spsk (15g) indisk Tandoori paste
1 spsk (14g) olivenolie
1 tsk (4g) sukker
tsk (9g) salt


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Hak løget fint og steg i olie i bunden af en gryde ca. 4 minutter over jævn varme. Kom risene i og steg dem med et minut. Hæld vand og salt på og tilsæt rosiner, bring gryden i kog, rør rundt og lad det koge ca. 10 minutter under låg. Lad risene stå under låg ca. 8 minutter og trække.
  2. Skær imens salaten i tynde strimler og vend det i risene lige inden servering.
  3. Sæt kødet på spyd. Steg dem på en pande med olie over høj varme et minut på begge sider.
  4. Pisk marinaden sammen, skru ned for varmen og kom det på panden sammen med spydene. Vend spydene rundt i ca. 2 minutter.
302685
Henter...