Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Okseklump a la osso buco med grov bulgur og spændende gulerodssalat

2 personer (691 kcal pr. person)

Ingredienser

300g Okseklump a la Osso Buco
175g Bulgur
5g bouillonterning
2 (130g) gulerødder
1 (180g) rød peber
2 spsk (18g) sukker
2 spsk (30g) riseddike
30g salte mandler
1g peber


Tilberedningstid: ca. 20 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Hæld varmt vand i en gryde og læg posen med okseklump (fra Retnemt-kassen) i, bring i kog og lad det simre under låg i 15 min.
  2. Bring 3½ dl vand i kog i en gryde og opløs ½ bouillonterning i det kogende vand. Tilsæt bulguren og lad den stå under låg i 10 min. for svag varme.
  3. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver. Skyl peberfrugten og skær den i tynde strimler - vend med gulerødderne.
  4. Pisk riseddiken og 1½ spsk sukker sammen, tilsæt dråber af kogende vand så sukkeret opløses, krydr med peber. Hæld dressingen over gulerodssalaten
  5. Hak mandlerne groft og hæld dem over salaten.
302670
Henter...