Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Kalkunruller i tomatsauce med gremolata og kartoffelmos
2 personer (611 kcal pr. person)Ingredienser
2 (300g) kalkunfileter (hver i 2 skiver)
6g salt
5g peber
½ bøtte (70g) cherry tomater
½ dl (50g) vand
1 fed (3g) hvidløg
2 stk (2g) stilke persille
1 spsk (9g) revet parmesan
5g Revet skal fra ½ citron
3 (600g) bagekartofler
2 spsk (18g) revet parmesan
2 tsk (15g) olivenolie
6g salt
5g peber
Tilberedningstid: ca. 35 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
OBS: HUSK tandstikker
- Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker ca. 2x2 cm, dæk dem akkurat med vand og kog dem møre ca. 15 min.
- Hak hvidløg og persille fint, riv citronskal fint og bland med 1 spsk parmesan til gremolata.
- Bank schnitzlerne en anelse tyndere, og drys med ca. 2/3 af gremolataen (gem resten til servering). Rul dem sammen og luk med en tandstik.
- Krydr kødet med salt og peber, brun det godt i olivenolie og tilsæt tomaterne og vand. Lad det simre under låg i ca. 8 min. Vend dem 1 gang undervejs.
- Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem groft, rør 2 spsk parmesan i samt 3 tsk olivenolie, smag til med salt og peber. Drys med med resten af gremolataen og server kartoffelmosen til kalkunrullerne.