Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Laks 'hollandaise' med dampede grøntsager

2 personer (728 kcal pr. person)

Ingredienser

300g laksefilet
2 dl (200g) skummetmælk
4 tsk (12g) mel
2 (33g) æggeblommer
4 tsk (20g) citronsaft
8 stk (112g) skalotteløg
3g peber
3g salt
20g smør
285g Squash, zucchini, rå
392g Hvidkål, rå
333g Gulerod, dansk, rå
5g Persille, rå
100g groft brød


Tilberedningstid: ca. 40 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Rens og snit de grove grøntsager i tern på størrelse med store spilleterninger. Snit hvidkålen fint. Damp dem i en gryde med vand tilsat ½ tsk salt i 2-3 minutter, så de stadig har bid.
  2. Snit skalotteløg fint. Rør mælk sammen med mel, og kog det sammen i 3 minutter under omrøring. Pisk æggeblommer, citronsaft, skalotteløg, salt, peber og smør i, og smag til med mere citron.
  3. Vend de dampede grøntsager i saucen og hold den lun.
  4. Steg fisken på en grillpande i 3-4 minutter på hver side. Hak imens persillen og vend den i grøntsagerne. Servér med citron i både.
302652
Henter...