Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Hurtig minestrone med kylling og kikærter

2 personer (730 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kyllingeinderfilet
1 spsk (14g) olie
stort (105g) løg
2 fed (6g) hvidløg
2 (ca. 150g) (150g) gulerødder
200g bagekartoffel
dåse (120g) kikærter
1 dåse (400g) flåede hakkede tomater
6 dl (600g) vand
2 (20g) hønsebouillon terninger
1 knsp (0g) chilipulver
3g salt
3g Friskkværnet peber
40g spinatblade
24g Reven parmesanost
100g groft brød


Tilberedningstid: ca. 40 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Rengør og skær grøntsagerne. Hvidløg og løg hakkes fint, gulerødder og bagekartoffel skæres i små tern. Kikærterne skylles og drænes.
  2. Dup kødet tørt med køkkenrulle og skær det i tern på 1½x1½ cm. Varm olien i en stor tykbundet gryde og tilsæt kyllingstykkerne, grøntsagerne og kikærterne og svits det til kyllingekødet bliver hvidt på overfladen. Drys med salt og peber.
  3. Tilsæt tomater, vand, bouillonterninger og chilipulver. Reducer mængden af chili, hvis du ikke ønsker retten stærk.Bring suppen i kog og lad den simre under låg i 15-20 min. eller til grøntsagerne er møre.
  4. Tænd ovnen og lun brødene 3-4 min. ved 220 grader.
  5. Skyl spinaten og rør den i suppen lige før serveringen. Anret portionsvis og drys med reven parmesanost. Spis brødet til.
302644
Henter...