Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler

2 personer (560 kcal pr. person)

Ingredienser

125g nudler
1 (11g) rød chili
100g champignon
100g snit bønner
dl (50g) vand
1 tsk (0g) nigella (frø)
1 tsk (5g) sesamolie
1 tsk (5g) sesamolie
2 spsk (0g) hoisinsauce
400g hakket kylling
1 spsk (0g) hoisinsauce
1 spsk (9g) hvedemel
3g salt
3g peber


Tilberedningstid: ca. 25 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Sæt en gryde vand over til nudlerne. Når det koger tilsæt ½ tsk salt og nudler og kog dem 3 minutter uden låg. Skyl dem herefter i koldt vand.
  2. Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, hvedemel, salt og peber.
  3. Form farsen til små kødboller med en dessert - eller teske ca. 14 stk. TIP: Gem nogle af kødbollerne til madpakken (der er rigeligt)
  4. Steg dem i 1 tsk sesamolie ved god varme på en slip-let pande ca. 6 min. Vend dem jævnligt. Tilsæt 2 spsk hoisinsauce, ryst panden, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne, sæt dem til side på en tallerken.
  5. Skyl og rens chilien, fjern kerner og frøvægge og snit den fint. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Skyl bønnerne og snit dem i ca. 2 cm store stykker.
  6. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i 1 tsk sesamolie. Bland nudler i og lynsteg et kort øjeblik, kom kødbollerne i retten. Tilsæt ½ dl vand og vend det hele godt rundt. Drys med nigella frø og server.
302641
Henter...