Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

'Italiensk salat' med kylling og lufttørret skinke

2 personer (517 kcal pr. person)

Ingredienser

280g kylling inderfilet
1 (265g) aubergine
2 stk (270g) røde peberfrugter
50g semi-dried tomater
35g sorte oliven uden sten
30g kapers
40g lufttørret skinke
25g parmesanost
100g rucolasalat
2 spsk (22g) citronsaft
2 (6g) stilke bredbladet persille
1 fed (3g) hvidløg
3g salt
3g peber
45g groft brød


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 190 grader. Læg den lufttørrede skinke på bagepapir på en bageplade og rist skinken i ca. 8 min. i ovnen. Når den er afkølet deles den i mundrette stykker.
  2. Aubergine, rød peber og kylling skæres imens i stykker på ca. 2x2 cm.
  3. Kyllingestykkerne steges på en grillpande (eller almindelig pande) i ½ spsk olie i ca. 7 min til de er gennemstegte.
  4. Læg aubergine og rød peber på en bageplade med bagepapir (dryp eventuelt med en lille smule olie) og steg i ovnen i ca. 5 min. Sæt samtidig brødet i ovnen. Imens skylles rucola og bredbladet persille. Persillen hakkes groft.
  5. Alle ingredienserne vendes sammen, hvidløg presses ud over og salaten smages til med salt og peber.
302637
Henter...