Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kylling med fennikel og selleri i wok

2 personer (517 kcal pr. person)

Ingredienser

280g kyllinginderfilet
2 tsk (10g) sesamolie
2 fed (6g) hvidløg
2 cm (20g) frisk ingefær
1 (7g) rød chili
4 stk (102g) stilke bladselleri
70g fennikel
1 (215g) porre
100g broccoli
1 stor eller 2 små (350g) grøn squash
4 spsk (32g) soja
2 tsk (10g) hvidvinseddike
50g peanuts
6g Frisk koriander


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Skyl alle grøntsager og skær fennikel i tynde strimler, selleri og squash i tynde stave ca 3x½ cm, porren skæres i skrå skiver på ca. 1 cm. Del broccolien i små buketter og damp dem 2 min. i letsaltet vand. Hak hvidløg, chili (u. frøvægge og kerner) og ingefær fint.
  2. Varm en wok godt op med sesam olie. Del imens kylling inderfiletterne i 3 dele og svits dem i olien ved kraftig varme ca. 3-4 min. Tag kødet op og kom hvidløg, chili, ingefær, selleri, fennikel, porre i og svits under omrøring ca 6 min - efter 2 min kommes squash i.
  3. Når grøntsagerne er sprød-møre kommes kylling og broccoli i gryden og vendes rundt. Soja og eddike blandes og hældes over, lad det simre ca 2 min. Drys med peanuts og hakket koriander.
302635
Henter...