Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.
Denne opskrift kan indgå i din madplan.
Tilmeld dig her
REKLAME
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.
Røget paprikaschnitzel med butterbeans creme spansk kål og g
2 personer (798 kcal pr. person)Ingredienser
1 tsk (6 g) røget paprika
3 g salt
3 g peber
10 g olie til stegning
½ dåse (120 g) butterbeans
1 fed (6 g) knust hvidløg
1 dl (90 g) fløde 9%
½ hel (300 g) savoykål
35 g chorizo
1 fed (0 g) hvidløg
20 g saltede røgede mandler
1 spsk (14 g) olivenolie
100 g groft brød
Tilberedningstid: ca. 20 minutter
Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.
Fremgangsmåde
- Hæld lagen fra bønnerne, skyl dem i koldt vand og blend dem med presset hvidløg og fløde, smag til med salt og peber.
- Skyl og snit kålen groft. Skær chorizo i tern, hak hvidløg og mandler.
- Steg chorizo, kål, hvidløg og mandler i 1 spsk olie ved jævn varme 3-4 min. Smag til med salt og peber.
- Sæt kål blandingen til side og hold den lun. Varm brødet på brødristeren.
- Krydr kødet med paprika, salt og peber. Brun det hurtigt på begge sider i ½ spsk olie på panden fra kålen ved høj varme.
- Skru ned og steg schnitzlerne 1½-2 min. på hver side ved middel varme.
- Anret kødet på en bund af creme og server kålen til sammen med et stykke brød.