Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Spansk-inspireret kartoffelsalat med chorizo

2 personer (689 kcal pr. person)

Ingredienser

650g kartofler
1 (180g) rød peberfrugt
50g tynde skiver chorizopølser
250g små cherry tomater
1 lille håndfuld (90g) rucola salat
15g purløg
1 spsk (22g) sherryeddike
1 fed (3g) hvidløg
1 tsk (3g) karry
2 (21g) spsk olivenolie
1 bæger (2 stk) (33g) pasteuriserede æggeblommer
3g salt
3g peber
100g groft brød


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 250°C.
  2. Halvér og kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter eller til de lige er møre.
  3. Skyl og halvér peberfrugten, fjern kernerne og læg peberfrugterne på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen på anden øverste ribbe og bag dem ca. 15 minutter.
  4. Halvér chorizoskiverne og sæt dem med i ovnen i 5-6 minutter.
  5. Lad peberfrugten svale af inden skindet pilles af og den skæres i strimler.
  6. Kom alle ingredienserne til dressingen i en minihakker eller blender og blend til dressingen er cremet og jævn. Bland dressingen med kartoflerne i en stor skål.
  7. Halver tomaterne. Kom peberfrugt, pølse og tomater i kartoffelblandingen.
  8. Rist brødet på brødristeren eller i ovnen. Skyl rucola grundigt og slyng det tørt. Hak purløg og vend rucola og purløg i kartoffelblandingen.
302621
Henter...