Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kyllingeinderfilet i peanutssauce med jasminris

2 personer (926 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kyllinginderfilet
1 spsk (28g) olie
dl (30g) peanuts
1 fed (3g) hvidløg
18g lime
spsk (7g) brun farin
dl (50g) vand
2 dl (150g) madlavningsfløde
5g bouillonterning
4g rød chili
4 stk (95g) forårsløg
1 (180g) rød peberfrugt
55g rødt æble
0g Olie til sautering
4g salt
4g peber
2 dl (160g) jasminris


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Bring 3½ dl vand med ½ tsk salt i kog i en gryde med låg. Tilsæt ris når vandet koger og skru ned til lav varme. Lad risene koge, under låg i 12 min. Tag dem derpå af varmen og lad dem trække til retten er færdig.
  2. Hak imens hvidløg og peanuts groft. Skyl chili og fjern kerner og de lange frøvægge. Skær den i tern. Skyl og riv skallen af limefrugten.
  3. Forårsløg skylles og skæres i skiver. Peberfrugten skylles, kerner fjernes og den skæres i strimler. Fjern kernhuset fra æblet og skær det i tern.
  4. Varm en wok eller dyb pande op med olie og steg kyllingeinderfileterne i et par minutter ved høj varme. Kom hvidløg, peanuts, limeskal og limesaft, brun farin, vand, fløde, hønsebouillon og chili ved. Kom evt. mindre chili i hvis retten ikke skal blive så stærk. Lad det koge godt sammen i et par minutter til en ensartet konsistens.
  5. Kom forårsløg, peberfrugt og æbletern i. Lad det koge ca. 3 min. Krydr med salt og peber.
302613
Henter...