Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Burger med rødbedebøf, rødbederaita og salat

2 personer (719 kcal pr. person)

Ingredienser

500g rødbeder
300g magert hakket oksekød 3-6 %
4g salt
4g Friskkværnet peber
27g æg
17g Olivenolie
50g røde salatblade
2 (180g) rustikke burgerboller
1 dl (100g) yoghurt
tsk (0g) olivenolie
2g 2/3 af rødbederne
4g Peber, chili, rå
100g rødløg


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Skræl rødbederne under rindende vand. Riv dem groft og tag 1/3 fra til bøfferne.
  2. Rør kødet med rødbede, salt, peber og æg. Form 2 bøffer, gnid dem med olie, og steg dem på begge sider. Først ved høj varme på begge sider og derefter ca. 7 min. på hver side ved middelvarme.
  3. Tænd ovnen på 200 grader. Del bollerne og varm dem i ovnen i 5-6 min.
  4. Skyl og tør salaten. Skyl chili, halvér den på langs og fjern kerner og frøvægge. Hak den derpå fint. Riv hvidløget. Rør en raita af yoghurt, olivenolie, revet rødbede, revet hvidløg og chili.
  5. Pil rødløget og skær det i ultrafine skiver på langs.
  6. Anret salat, bøf, raita og rødløg på underbollen og læg overbollen over - eller let på skrå.
302611
Henter...