Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Citronstegt hvilling med perle'otto

2 personer (664 kcal pr. person)

Ingredienser

300g Hvilling, rå
1 skive (50g) brød
1 (30g) citron
2 spsk (4g) hakket persille
30g smør
4g salt
4g peber
1 (215g) porre
142g squash
1 (14g) skalotteløg
175g perlebyg
4 dl (1 terning opløst i 4½ dl kogende vand) (450g) bouillon


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Tænd ovnen på 225 grader. Kog vand til bouillonen. Læg fileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
  2. Hak skalotteløg og steg det i ¼ af smørret ved middel varme. Kom perlebyg ved, varm det igennem og tilsæt bouillon.
  3. Lad perlebyggen simre under jævnlig omrøring i ca. 15 min.
  4. Hak eller smuldr brødet og bland med revet citronskal fra 1 hel citron og hakket persille. Gem lidt revet citronskal til pynt.
  5. Drys fisken med brødkrumme blandingen. Fordel halvdelen af smørret i små klatter hen over fisken. Bag fisken ca. 10 min. til den er fast og brødkrummen gylden og sprød.
  6. Rens og snit porren i tynde skiver. Skyl squashen og skær den i små tern. Steg porre og squash 3-4 minutter i resten af smørret på middel varme.
  7. Kom grønsagerne i perle?ottoen og kog ca. 2 minutter til perlebyggen er aldente (dvs stadigvæk har lidt bid).
  8. Smag perle'ottoen til med salt og peber. Drys med revet citronskal og server ?ottoen til fisken. Skær citronen i både og server til.
302607
Henter...