Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Kylling i wok med kartofler, spinat og parmesan

2 personer (550 kcal pr. person)

Ingredienser

300g kylling inderfilet
500g bagekartofler
75g babyspinat
40g parmesanost
1 spsk (14g) olie
2 dl (½ terning) (150g) hønsebouillon
4g rød chili
2 fed (6g) hvidløg
1 tsk (5g) citronsaft


Tilberedningstid: ca. 30 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i små tern, ca. 1½x1½ cm. Hak chili fint.
  2. Kyllingeinderfileter og kartoffelternene steges i olien i en wok eller en dyb pande ved høj varme ca. 2 min.
  3. Varm bouillonen og tilsæt chili, presset hvidløg og citronsaft.
  4. Hæld den varme bouillon i wokken og kog det i ca. 10 min. til kartoflerne er møre.
  5. Skyl babyspinaten og tilsæt den og parmesan. Smag til med salt og peber og varm kort igennem.
Tip: Fjern kerner og frøvægge i chilien, hvis du ønsker retten mindre stærk. 302599
Henter...