Med kun ét klik giver vi dig en madplan. Brug den som den er eller justér.

Denne opskrift kan indgå i din madplan.

Tilmeld dig her

Opskrift - tilføj til dit kalorieregnskab med
REKLAME
Madital.dk samarbejder med Retnemt.dk
Opskriften er udviklet og udlånt af Retnemt.dk
Retnemt.dk udvikler ernæringsrigtige opskrifter og leverer måltidskasser, der gør det nemt for dig at lave varieret og sund aftensmad.

Bali-nudler

2 personer (993 kcal pr. person)

Ingredienser

275g oksekød i papirtynde skiver
2 spsk (24g) ketjap manis (indonesisk sojasauce)
1 (100g) løg
1 (180g) rød peberfrugt
1 (65g) gulerod
250g broccoli
4g Salt efter smag
2 spsk (28g) rapsolie el. lign.
2 dl (1/2 bouillonterning) (200g) oksebouillon
1 spsk (15g) sambal oelek
2 fed (6g) hvidløg
1 spsk (0g) ketjap manis
2 tsk (10g) saucejævner
250g kinesiske nudler


Tilberedningstid: ca. 35 minutter


Opret din personlige profil og tilføj opskriften til dit eget kalorieregnskab på Madital.dk - med kun ét klik.


Fremgangsmåde
  1. Begynd med at komme nudlerne 4 min. i kogende vand med lidt salt. Spul dem med koldt vand og lad dem dræne godt af.
  2. Vend kødet i 2/3 af ketjap manis.
  3. Pil løget, halvér det og skær det i tynde både. Skyl og tør peberfrugten, halvér den, fjern stok og kerner og skær peberen i tern på ca. 2 cm. Skræl guleroden og skær den i tynde skiver. Skyl broccoli og del den i ret små buketter.
  4. Til saucen presses hvidløg, og alle ingredienserne til saucen røres sammen. Reducer mængden af sambal oelek, hvis du ikke ønsker retten stærk.
  5. Varm 1 spsk af olien i en wok eller en stor pande til den er rygende varm og lynsteg kødet ca. 3 minutter heri. Tag kødet op på en tallerken.
  6. Tilsæt resten af olien i wokken og lynsteg alle grøntsagerne i ca. 3 minutter. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce og bring den i kog. Lad den koge til saucen jævner.
  7. Vend de kogte nudler i retten og servér med det samme som vist på billedet.
302491
Henter...